CS2 de ajan alınır mı?

Macnoddle

Decapat
Daha fazla  
İstediğim silahlara skin aldım. 10 dolarlık bütçem var, michael syfers almayı planlıyorum veya t de bir ajan. Sizce alınır mı? İlerleyen dönemlerde ajan fiyatları düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna çok uzun zamandır yeni ajan eklenmedi, o yüzden millet eski ajanlara yönelip fiyatlarını şişirdi. Oyuna gelecekte bir güncelleme ile yeni ajanlar falan eklerseler eski ajanlar fiyat olarak çöker, bir süre de toparlanamaz. Ancak zaten 10 dolar ajan için çok fazla olmayan bir bütçe, fiyatı düşer diye almamak saçma olur. Oynamalık alıyorsanız alabilirsiniz.

Oyuna çok uzun zamandır yeni ajan eklenmedi, o yüzden millet eski ajanlara yönelip fiyatlarını şişirdi. Oyuna gelecekte bir güncelleme ile yeni ajanlar falan eklerseler eski ajanlar fiyat olarak çöker, bir süre de toparlanamaz. Ancak zaten 10 dolar ajan için çok fazla olmayan bir bütçe, fiyatı düşer diye almamak saçma olur. Oynamalık alıyorsanız alabilirsiniz.
Hem oynamalık alıyorum hemde sıkılınca elimden hızlıca çıkartabileyim diyorum

İstediğim silahlara skin aldım. 10 dolarlık bütçem var, michael syfers almayı planlıyorum veya t de bir ajan. Sizce alınır mı? İlerleyen dönemlerde ajan fiyatları düşer mi?
Vallahi hocam keyfinize kalmış, bende ajan sevdiğim için skin yerine ajan aldım hepsini kolayca sattım da, hatta white.market gibi yerden alırsanız 30-40 indirimle daha ucuza da alabiliyosunuz. Yani alacaksanız Steam pazar en son seçeneğiniz olsun. Kesinlikle güvendiğiniz bir siteden çekmeye bakın.

Vallahi hocam keyfinize kalmış, bende ajan sevdiğim için skin yerine ajan aldım hepsini kolayca sattım da, hatta white.market gibi yerden alırsanız 30-40 indirimle daha ucuza da alabiliyosunuz. Yani alacaksanız Steam pazar en son seçeneğiniz olsun. Kesinlikle güvendiğiniz bir siteden çekmeye bakın.
Dediginiz yerden baktım baya mantıklı geldi site güvenilirdir değil mi

Dediginiz yerden baktım baya mantıklı geldi site güvenilirdir değil mi
Evet güvenilir, hatta E-spor maçları izliyorsanız ESL veya IEM gibi yerlere de sponsor oyuncuların arkasındaki reklam tablolarında pembe şekilde veya siyah şekilde yazıyor white.market diye. Faceit'e de sponsor Faceit'ten oynayarak ve oraya girerek belirli ödüllerede alabilirsiniz.

Evet güvenilir, hatta e-spor maçları izliyorsanız esl veya IEM gibi yerlere de sponsor oyuncuların arkasındaki reklam tablolarında pembe şekilde veya siyah şekilde yazıyor white. Market diye. FACEIT'e de sponsor FACEIT'ten oynayarak ve oraya girerek belirli ödüllerede alabilirsiniz.

API key falan yazıyor API keyi bir siteye girmek ileride sorun çıkartır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı