CS2 de maç kazanmak imkansız hal aldı

Arkadaşlar ben bıraktım CS2'yi ve hayat refahım arttı gençleştim resmen .

Çok doğru yapmışsın. Single oyunlara yönel bence. Online oyunlar adamı sinirden delirtir. Boş ver.

CS:GO'da gold nova 2'ydim. Arkadaşlarımla girip oynuyordum. CS 2'de rankımı belirlemek için 10 maç oyna diyor. Bir maç atıyoruz rakip çok kolay. Bir maç atıyoruz sayı bile alamıyoruz. Rank belli olduktan sonra da böyle olursa oynanmaz.

Kral yanlış anlamazsan kötü oynadığın için olabilir. CS2 yeni çıktığı için kimsenin rankı daha tam oturmadı o yüzden iyi oynayanlarla eşleşiyor olabilirsin. Ki CS:GO'da global olanlar çok ta iyi oynamıyordu iyiler FACEIT'te takılırdı genelde. Şimdiki yeni rank sisteminde FACEIT'teki çoğu insan da FACEIT'in yanında mm de kasmaya başladı onun da etkisi vardır. 5 6 ay a tam oturur eski haline döner diye düşünüyorum.

Şu an hem rank sistemi çok kötüleşti hem de Ruslar iyice zıvanadan çıktı. Rank sisteminin kötü olma nedeni maçta karşıma o kadar kötü rakipler geliyor ki maçı tek başıma taşıyıp Win alıyorum he takım çok çok kötüyse 4 vurup kaybettiğimiz turlar da oluyor böyle olunca ya ucu ucuna kazanıyorum yada berabere bitiyor. Ruslara gelirsek zaten toxiclerdi şimdi daha da kötü olmuşlar tek oynuyorum ve neredeyse tüm maç 4-5 vuruyorlar toplamda oyunun MVP'si oluyorum örneğin 1 b oluyor infoyu veriyorum adamlar hala a zorlayıp ölüyorlar sonra biri sövmeye başlıyor maçı taşıdığım halde sonra kickliyorlar ya da 1V4 kalıyorum 3 kişiyi alıp son adama ölüyorum yine sövüp atıyorlar ne kafasız adamlar bu Ruslar.

Aynı sıkıtıyı bende yaşıyorum. Birçok yerde çok sayıda hile kullanan oyuncu olduğunu ve oyun yeni olduğu için önüne geçemediklerini söylemişler. Fakat CS 1 kaç yıllık oyundu onda ne kadar hileyi engellediler ki. CS 2 de en çok rastladığım olay zaten, adam metrelerce öteden tarayarak ateş ediyor ve hepsini sana tutturuyor. Duvar arkasını görenleri saymıyorum bile. Biz hile kullanmaya çalışsak daha oyuna giremeden VAC yeriz.

Oyunda tek eleştirebileceğim yer rekabetçi maçlarda eşleştirme sistemi. CS 2 gerçekten efsane olmuş ama rekabetçi maçlarda eşleştirme sistemini çok beğenmiyorum. Eşleştirme sistemi yüzünden 1 maç atıyorum 30 vuruyorum, diğer maç 10 vuruyorum. 1 maç farkla kazanıyoruz, diğer maç farkla kaybediyoruz. Takımlar dengesiz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…