İnsta headshotlar, inanılmaz hissiyatlar... Mirage de CT yim, rakip T ise a yı almış...Ticket tarafında yarım saattir köşede bekliyorum, adamlar daha side a girmeden önce... Adam beni görmeden molotov atıyor. Burada bir sıkıntı yok, sıkıntı olan en köşede durursanız molotov size genelde etki etmiyor, bana da etki etmemiş ama adam molotov bitince bile ısrarla tarıyor. Random yapıyordur diyorsun bu sefer tek tek mermi atıyor, beni görmedi eminim ama seni biliyorum oradasın diyor...
Bi inferno giriyorum herifler hiç picklemiyor, sakin, kontrollü oynuyor. Bizim takım raundun ilk 10 saniyesinde m*l gibi koşarak ölüyor....
Hele d2... Ya arkadaş hiç mi kötü oynayan yok. CS GO da en son supreme iken bırakmıştım... Yahu herkes headshot atıyor, herkesin tepkime süresi inanılmaz iyi cs2 de....
Tamam ben dünyanın en iyisi değilim ama mümkün değil kardeşim, oyuncuların %90 nı benden iyi oynayamaz. 1.8 kd var cs stats a göre, ben diyorum ki bunlar nasıl vuruşlar böyle... Ama oynayanlardan hiç tepki yok