Ekran kartınızın desteklemediği bir ayar ise oluyor olabilir ekran kartı yerine monitör de olabilir. Ayarları Windows Üzerinden kontrol edin, kontrol etmek için ise; Masaüstünde Shift+F10> Görüntü Ayarları > Ekran çözünürlüğünü orada olanlardan birine alın.Arkadaşlar selam, CS2'yi 4:3 ayarlarda oynayınca atıyor. Sistem kaldırıyor ama çözemedim atıyor sürekli. Yardımcı olabilecek varsa iyi olur.
Ekran kartınızın desteklemediği bir ayar ise oluyor olabilir ekran kartı yerine monitör de olabilir. Ayarları Windows üzerinden kontrol edin, kontrol etmek için ise; masaüstünde Shift+F10> görüntü ayarları > ekran çözünürlüğünü orada olanlardan birine alın.
Ekran kartınızın desteklemediği bir ayar ise oluyor olabilir ekran kartı yerine monitör de olabilir. Ayarları Windows üzerinden kontrol edin, kontrol etmek için ise; masaüstünde Shift+F10> görüntü ayarları > ekran çözünürlüğünü orada olanlardan birine alın.
Shift+F10 ile sağ tık atmak aynı şey ben genel olarak Shift+F10 kullanıyorum. Gene aynı şekilde Ekran Çözünürlürlüğü yazar.Hocam selam 16:9 a çektim yine aynı Shift F10 yapmıyor bilgisayar bu arada laptop kullanıyorum monitör yok.
Ne açılıryor Shift ve F10 la.
Ne açılıryor Shift ve F10 la.
Shift+F10 ile sağ tık atmak aynı şey ben genel olarak Shift+F10 kullanıyorum. Gene aynı şekilde ekran çözünürlürlüğü yazar.
Bir de ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğuna emin misiniz?
Maalesef pek anlayamadım ne yapacağınızı sizi biraz yordum kusura bakmayın.Shift+F10 ile sağ tık atmak aynı şey ben genel olarak Shift+F10 kullanıyorum. Gene aynı şekilde Ekran Çözünürlürlüğü yazar.
Bir de Ekran Kartı sürücülerinizin güncel olduğuna emin misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.