bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #1 Oyunda karakterlerın uzerlerınde nokta nokta oluyor arada kapalı yerlerde sılahta oyle oluyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 1 Aralık 2024 #2 HDR ayarını ya da yüksek dinamik aralık ayarını yüksek yaparsanız düzelecektir. Son düzenleme: 1 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
KS KS bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #3 dedıg XPLSG dedi: HDR ayarını ya da yüksek dinamik alanı ayarını yüksek yaparsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... ınız ayarlar nerde bulamadım da Artı 0 Eksi
dedıg XPLSG dedi: HDR ayarını ya da yüksek dinamik alanı ayarını yüksek yaparsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... ınız ayarlar nerde bulamadım da
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 1 Aralık 2024 #4 bynarkoz dedi: Dedıg. Inız ayarlar nerede bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş görüntü ayarlarında hocam. Kaliteli yapın ayarı. Artı 0 Eksi
bynarkoz dedi: Dedıg. Inız ayarlar nerede bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş görüntü ayarlarında hocam. Kaliteli yapın ayarı.
KS KS bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #5 XPLSG dedi: Gelişmiş görüntü ayarlarında hocam. Eki Görüntüle 2364329 Kaliteli yapın ayarı. Genişletmek için tıkla... yaptım hocam pekı renkler cok soluk gozukuyor onu nasıl artırabılırım Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Gelişmiş görüntü ayarlarında hocam. Eki Görüntüle 2364329 Kaliteli yapın ayarı. Genişletmek için tıkla... yaptım hocam pekı renkler cok soluk gozukuyor onu nasıl artırabılırım
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 1 Aralık 2024 #6 bynarkoz dedi: Yaptım hocam pekı renkler cok soluk gozukuyor onu nasıl artırabılırım? Genişletmek için tıkla... Windows ekran ayarlarından HDR açıksa kapatın, oyun ayarlarından parlaklığı arttırabilirsiniz. NVIDIA veya AMD ayarlarından görüntü filtresi uygulayabilirsiniz, doygunluk veya digital vibrance gibi. Artı 0 Eksi
bynarkoz dedi: Yaptım hocam pekı renkler cok soluk gozukuyor onu nasıl artırabılırım? Genişletmek için tıkla... Windows ekran ayarlarından HDR açıksa kapatın, oyun ayarlarından parlaklığı arttırabilirsiniz. NVIDIA veya AMD ayarlarından görüntü filtresi uygulayabilirsiniz, doygunluk veya digital vibrance gibi.