CS2 dikey eşitlemeyi kapatınca kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

katmazel

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
GİGABYTE B650M
İşlemci
R5 7600x
Yüksek sisteme sahibim, CS2 de dikey eşitlemeyi kapatınca 300 400 arası FPS alıyorum fakat oyun hiç akıcı olmuyor. Benimle aynı sisteme sahip yayıncıları izlerken onların oyunu çok akıcı oluyor ne yapmam lazım? (dikey eşitlemeyi kapatmam lazım çünkü mermiler geç gidiyor).
NVIDIA ayarlarım yayındakiler ile aynı.

Ben bu sorunu 4:3 çözünürlükle oynamaya çalıştığım zaman yaşıyordum, ilk başta masaüstü çözünürlüğümü oynamak istediğim 4:3 çözünürlüğe çektim, sonra da oyunu pencereli tam ekran modunda oynamaya başladığım zaman bu sorun bende düzeldi.

CS'de reflex'i tamamen kapatınca düzeldi bende. Bir de CS ve NVIDIA Shader'larını sildiğim zaman daha akıcı oluyor oyun denemeni öneririm.

Reflex'i tamamen kapamak için oyunun başlangıç komutuna: -noreflex yazman gerekiyor.

Shader olayı içinde Steam'de açılmış bir başlık var oradaki adımları takip edebilirsin.Bilgisiayar'dan geçici dosyalardan directX gölgelendirici önbelliğini temizle.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-04_144543805.png
    resim_2025-02-04_144543805.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 89
CS'de reflex'i tamamen kapatınca düzeldi bende. Bir de CS ve NVIDIA Shader'larını sildiğim zaman daha akıcı oluyor oyun denemeni öneririm.

Reflex'i tamamen kapamak için oyunun başlangıç komutuna: -noreflex yazman gerekiyor.

Shader olayı içinde Steam'de açılmış bir başlık var oradaki adımları takip edebilirsin.Bilgisiayar'dan geçici dosyalardan directX gölgelendirici önbelliğini temizle.

Jagged söylüyorsa doğrudur.

sorunu çözebildin mi acaba ?

CS'de Reflex'i tamamen kapatınca düzeldi bende. Bir de CS ve NVIDIA Shader'larını sildiğim zaman daha akıcı oluyor oyun denemeni öneririm.

Shader olayı içinde Steam'de açılmış bir başlık var oradaki adımları takip edebilirsin. Bilgisiayar'dan geçici dosyalardan DirectX gölgelendirici önbelliğini temizle.

@G0best

bir sorum olacak rahatsız ettiysem kusura bakma CS2 dikey eşitleme kapatınca cok takılıyor bu sorunun çözümünü biliyor musun acaba?​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı