- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/1h32ilHWZoy7_Umpyy3h1j3vUR8PL240N/view?usp=drive_link
- RAM
- Xpeg 2x8 GB 2133MHZ
- SSD veya HDD modeli
- KIOXIA-EXERIA SSD 500GB
- Ekran kartı
- Asus Dual Geforce RTX 4060 Ti 8GB
- Anakart
- Msi Pro H610M-G (MS-7D46)
- İşlemci
- Intel Core i5-13400F
Merhaba. Süreç CS2'de(2K çözünürlükte fakat grafikler yüksekte değil) 2-3 saat takıldıktan sonra bir anda ekranın donmasıyla başladı. PC çalışıyordu fakat herhangi bir işlem yapamıyordum. PC'ye kasadan restart attığımda mavi ekran aldım. Birkaç kez restarttan aynı sonucu aldıktan sonra format attım. Bu platformda sorunun kaynağını aramaya çalıştım. Recep Bey'in ve birçok kişinin; örnek vermek gerekirse: FLTMGR.SYS mavi ekran hatası rehberleriyle benzer konulardaki adımları uyguladım. Mavi ekran aldıktan sonra bazen bilgisayarın tekrar açıldığına şahit oldum, bazen bilgisayarı başlattığımda kasanın aktif olduğunu ama monitöre görüntü vermediğini gördüm. En son yine bir temiz kurulumdan sonra CPU stres testinde (maximum seçeneğinde) 92 derece gördükten sonra ekran dondu. Kısa bir beklemeden sonra tekrar PC'yi açmayı başardım. Gece Memtest ile RAM testine soktum, sabah kalktığımda kasa aktif fakat monitörde görüntü olmadığını gördüm. Bu arada HD tune ile SSD testini 90 dereceleri gördüğüm için tamamlamadım. Aynı zamanda HDD Sentinel sürekli sıcaklık uyarısı vermekte. WinDbg'la elimdeki dump dosyasını çalıştıramadım. Kurtarabildiğim dump dosyası ektedir. Aldığım çeşitli mavi ekran hataları: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, system_thred_exceptıon_not_handled. Sorunun kaynağını bulamıyorum.
Yardımlarınızı rica ederim.
Yardımlarınızı rica ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: