Olay yeni biletle alınabilen fever kasasıyla alakalı Valve Twitter'da bu kasada bir glitch olduğunu ve düzelttiklerini söyledi. Yani şu anda öyle bir durum yok.
Vallahi bana çıkmıştı dostum konu burada:CS2 "★ stattrak™ iskelet bıçak | doppler" değeri nedir?
Bu bıçağı çıkardıktan sonra yaklaşık 30-35 tane daha kasa açtım fakat mor renkte skin bile gelmedi hep mavi hep mavi. Gerçekten şans sanırım. Ayrıca bıçak çıkma şansı 300 küsurde 1 iken bu çıkan bıçağın da iyi bir bıçak olma olasılığı %8 diye biliyorum.
Katılıyorum. İlgili video:
İzlemenizi öneririm. Valve daha çok para kazanmak istiyor anlaşılan![]()
Evet saat 3 civarı bende gördüm zaten hata oldugu belliydi böyle çıkması çok düşük bir ihtimaldir ve çıkıyordu neredeyse çoğu kişiye Valve işte saçma sapan küçük bugları.
Deneyecektin bu saatlerde birkaç kasayla fakat düzeltildigini belirttim Valve açamadım iyi açmamışım açsaydım şimdi bir şey çıkmayacaktı deliricektim.
Uzun vadede yatırım yapmak istiyorsanız bu adamı izlemenizi öneriyorum iyi yatırım öneriliyor yapıyor kendisi.
Olay yeni biletle alınabilen fever kasasıyla alakalı Valve Twitter'da bu kasada bir glitch olduğunu ve düzelttiklerini söyledi. Yani şu anda öyle bir durum yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.