CS2 doppler iskelet bıçağı çıkarmak kolay mı?

Olay yeni biletle alınabilen fever kasasıyla alakalı Valve Twitter'da bu kasada bir glitch olduğunu ve düzelttiklerini söyledi. Yani şu anda öyle bir durum yok.

Olay yeni biletle alınabilen fever kasasıyla alakalı Valve Twitter'da bu kasada bir glitch olduğunu ve düzelttiklerini söyledi. Yani şu anda öyle bir durum yok.

Evet saat 3 civarı bende gördüm zaten hata oldugu belliydi böyle çıkması çok düşük bir ihtimaldir ve çıkıyordu neredeyse çoğu kişiye Valve işte saçma sapan küçük bugları.

Vallahi bana çıkmıştı dostum konu burada:CS2 "★ stattrak™ iskelet bıçak | doppler" değeri nedir?
Bu bıçağı çıkardıktan sonra yaklaşık 30-35 tane daha kasa açtım fakat mor renkte skin bile gelmedi hep mavi hep mavi. Gerçekten şans sanırım. Ayrıca bıçak çıkma şansı 300 küsurde 1 iken bu çıkan bıçağın da iyi bir bıçak olma olasılığı %8 diye biliyorum.

Deneyecektin bu saatlerde birkaç kasayla fakat düzeltildigini belirttim Valve açamadım iyi açmamışım açsaydım şimdi bir şey çıkmayacaktı deliricektim.

Katılıyorum. İlgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemenizi öneririm. Valve daha çok para kazanmak istiyor anlaşılan :D

Uzun vadede yatırım yapmak istiyorsanız bu adamı izlemenizi öneriyorum iyi yatırım önerileri yapıyor kendisi.

Son düzenleme:
Evet saat 3 civarı bende gördüm zaten hata oldugu belliydi böyle çıkması çok düşük bir ihtimaldir ve çıkıyordu neredeyse çoğu kişiye Valve işte saçma sapan küçük bugları.

Deneyecektin bu saatlerde birkaç kasayla fakat düzeltildigini belirttim Valve açamadım iyi açmamışım açsaydım şimdi bir şey çıkmayacaktı deliricektim.

Uzun vadede yatırım yapmak istiyorsanız bu adamı izlemenizi öneriyorum iyi yatırım öneriliyor yapıyor kendisi.

Dostum aslında bir hata olduğu yok bıçak konusunda. Bilinçli yapılan bir şey olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sözde hata bıçağın çok çıkması değil. Bıçak yine aynı oranda çıktı. Sadece doppler çıkan bıçakların tierlarında bir eşitsizlik vardı. Mesela Sapphire çok çıkması gerekirken neredeyse daha elit görünüşlerle benzer sayıda çıktı.

Bıçak çıkma şansında bir değişiklik olmamıştı hiç. Sadece sapphire, ruby gibi rare pattern doppler'lerin şansında hata varmış, onu fixlediler. Twitter'da dedikleri buydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı