CS2 "★ stattrak™ iskelet bıçak | doppler" değeri nedir?

Çok güzel bir bıçak. Bende tüm envanterimi satıp almayı duşunuyorum. Daha neredeyse hiçbir siteye eklenmedi fakat eklenirse aşağıda bıraktığım siteden bakıp karşılaştırabılırsın. Hayırlı olsun.

Öncelikle çok teşekkürler. Diyelim ki bu tip 150 tane bıçak çıkarıldı bu 1 gün içeirisinde. Yaklaık 1 hafta sonra pazar banı kalkınca millet yavaş yavaş pazara koymaya başlayacak. Ondan sonra yayımlanır sanırım bu sitede yanlışım yoksa.

Öncelikle çok teşekkürler. Diyelim ki bu tip 150 tane bıçak çıkarıldı bu 1 gün içeirisinde. Yaklaık 1 hafta sonra pazar banı kalkınca millet yavaş yavaş pazara koymaya başlayacak. Ondan sonra yayımlanır sanırım bu sitede yanlışım yoksa.

Evet.

Bütün yazanlara teşekkürler. Ekstra olarak ByNoGame gibi satabileceğim güvenilir, alıcı bulabileceğim komisyonu düşük bir site biliyorsanız önerilere açığım :)

Bu konu hakkında pek fikrim yok. CS oynayan topluluklara sorman daha iyi olur. Bıçağım var satacağım deme ama en düşük komisyonla bıçak nereden alırım diye sor.

Tamamdır hocam araştıracağım. Teşekkürler.

XQC adlı yayıncı da çıkarmış bunu. 10 bin dolar diyorlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun Allah haram saymasın inşallah bu paralar adamı zor durumdaysa zordan çıkarır.

XQC adlı yayıncı da çıkarmış bunu. 10 bin dolar diyorlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun Allah haram saymasın inşallah bu paralar adamı zor durumdaysa zordan çıkarır.

XQC burda fena rol yapmış yalnız patladım ahahahha.. Bu adam kickten 100 milyon dolar aldı ve 10 bin dolara bu kadar tepki mi verecek..

Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım. Biliyorsunuz ki CS2'ye geçtiğimiz günlerde yeni bir kasa eklendi ve gerçekten şoke edici bir şekilde bahtsız bedevi biri olarak aşağıdaki bıçağı çıkardım. Bilgisi olan insanlardan yardım almak istiyorum. Bıçağı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Fiyatı ne olur? Sizce satmalı mıyım? Ne zaman satmalıyım? Eğer satmalıysam nerede nasıl satmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Bıçak oyuna yeni eklendiği için fiyatı konusunda ne düşüneceğim bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2459590

Eki Görüntüle 2459591

CS2 bıçak çalınması ile ilgili çok şey duyuyorum. Acaba bir salaklık yapmazsam Steam envanterimden çalabilirler mi bıçağı?

Aydos hocam öncelikle tebrik ederim sizi forumda eski konulardan tanıyorum, bana karşı faydanız olmuştur. Dün akşam Twitter'da paylaşan siz misiniz? Yanlış hatırlamıyorsam bu floatta bir bir bıçak görmüştüm.

Ederi hakkında konuşmak gerekirse çok iyi bir float yakalamışsınız ve yeni bir bıçak olduğu için astronomik fiyatları seyretmek çok olası. Yanlış hatırlamıyorsam Twitter'da 3K USD gibi bir fiyat rahat edeceğini görmüştüm. Trade banı açılasıya kadar keyifle kullanın sonrasında güzel fiyatlara satılabilir. BUFF163 globalde kapanmasa direkt orada satın derdim fakat buff kapandıktan sonra aktif olarak csfloat'ı kullanıyorum. Güvenilirdir.

Bütün yazanlara teşekkürler. Ekstra olarak ByNoGame gibi satabileceğim güvenilir, alıcı bulabileceğim komisyonu düşük bir site biliyorsanız önerilere açığım :)

Tamamdır hocam araştıracağım. Teşekkürler.
Hocam 3500 4000 dolar falan olmalı bu bıçak araştırdım biraz da.. daha pahalı da olabilir bilemiyorum. Neyse 300 dolara salar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı