CS2 drawoutline problemi

halilhan

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Birkaç hafta önce yeni bir kasa alarak sistemimi güncelledim. Fakat düzeltemediğim bir konu var. Bunu CS2'de fark ettiğim için CS2'den aldığım bir ekran görüntüsü ile olayı anlatacağım. Ekran görüntüsünde belli olmayacak ama ben tarif edeceğim. Crosshair'ın etrafındaki siyah kenarlıklar ve sol aşağıda yer alan güncelleme yazısının siyah kenarlıkları rahatsız edici düzeyde kalın. Üstelik görüntüde sanki biraz flu gibi. Ayarları değiştirdiğimde sorun düzelecek büyük ihtimalle ama ben o ayarlarda oynayamıyorum. Eski kasamı taktığımda problemin çözüldüğünü ama yeni kasaya geçtiğimde problemin devam ettiğini fark ettim. Sistem güncellemeleri yapıp format dâhi attım. Yeni kasamda R5 7600 işlemci mevcut. İşlemciye ait ekran kartı olduğunu öğrendiğimde BIOS'tan kapattım ama değişen bir şey olmadı. Artık çözümü burada arıyorum.

Eski sistem: RTX 2070, R5 5600 işlemci.
Yeni sistem: RTX 5070, R5 7600 işlemci.

1760800185927.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolda yazdıklarınız da aynı şekilde mi gözüküyor? Eğer öyleyse bende de aynı sorun mevcut ve bende de sistem değiştikten sonra başladı. Nasıl düzelteceğimi bulamadım. Takipteyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı