Çözüldü CS2 düşük bellek hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ltcolbaron41

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar son bir kaç gündür CS2 de bu hatayı alıyorum, nasıl çözebilirim?
B650 mpro anakart
8x2 ram
Arc a750 ekran kartı
R5 7600 islemci

IMG-20241223-WA0005.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun cozumunu vermis ya iste. Arkaplandaki gereksiz uygulamalari kapat diyor. Oyun disinda baska uygulamalar da calisiyor ve bunlar gorunuse gore bayağı RAM yiyor. Ya RAM boyutunuzu 32 GB (16 X 2) yapin ya da CS2 oynarken diger uygulamalari kapatin da oyle oynayin.

Bir de Windows 10/11'de "System tray" dedigimiz bir yer var. Oraya tiklarsaniz gozunuze gozukmeden arka planda calisan uygulamalari gorebilirsiniz. Kullanmadiginiz gereksiz uygulamalarin ikonuna sag tik yapip uygulamayi kapatma secenegine tiklayip uygulamayi kapatin.

Hocam bende 16carpı 2 32 GB RAM var %45'lerde bellek kullanımı ama aynı hatayı alıyorum nasıl çözerim?

Selamlar,

Oyun kapalı olmasına rağmen çok fazla RAM boyutu kullanıyor sisteminiz 11,3 GB boyut normal değil gereksiz uygulamaları kapatın ve aşağıdaki adımları sırasıyla yap oyun için grafikleri LOW olarak işaretle.

RAMMap kullanarak sırasıyla yapabilir misin?
BleachBit ile CACHE temizleyin.
  • EMPTY MODIFIED PAGE LIST
  • EMPTY WORKING SETS
  • EMPTY SYSTEM WORKING SETS
  • EMPTY STANDBY LIST
  • EMPTY PRIORITY 0 STANDBY LIST
Bu şekilde yaparsan sorunun çözülür.

bunu yapmanın hiçbir bilgisayara sorun çıkarmayacağına emin misin? ona göre yapıcamda
çok fazla güvenemiyorum böyle şeylere

Technopat Haberler

Geri
Yukarı