CS2 düşük FPS veriyor

g3rman

Femtopat
Daha fazla  
3060 Ti + i5 12400F ile internet testlerinde yüksek ayarlarda 300 FPS'lerde alındığını gördüm bilgisayarda yük vardır ondan alamıyorumdur diye format atmama rağmen şu an bile FPS'im ayarları sıfırladığımda bir 1dk 200'lerde seyredip bir süre sonra drop gibi olmasa da ortalama 180FPS'e düşüyor 1280x960 oynadığımda GPU %30'larda.
CPU ise %25-40 arasında seyrediyor 2560x1440'a aldığımda ise durum GPU'da %50 CPU'da ise %30'larda oluyor tam potansiyelini alamıyor gibi hissediyorum.

Oyun bozuk ciddi manada. Yeni çıkan haritalarda özellikle optimizasyon leş. Normalde 200 civarı fps alan ben yeni çıkan haritalarda 60fps civarı alıyorum ve oyuna drop girip duruyor.

optimizasyondan dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı haritada ayarları filan sıfırlayıp tekrar kendi ayarlarımı yaptığımda bi 1 dk böyle 200lerde seyredip sonrada 150-190 arasına düşüyor

.

optimizasyondan dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı haritada ayarları filan sıfırlayıp tekrar kendi ayarlarımı yaptığımda bi 1 dk böyle 200lerde seyredip sonrada 150-190 arasına düşüyor

.
Bunu sadece ben değil çoğu kişi ve nerdeyse herkes söylüyor. Yani yeni haritalarda optimizasyon sorunu olduğu nerdeyse kesin.ESTNN tarafından yapılan testlerde yüzde 10'luk bir fps kayıbı var. Reddit ve bir çok platformlarda bu şikayetler var ki aynı şekilde bu technopat forumda da.

Roblox'un içindeki oyunların optimizasyonu bile 10 kat daha iyi.

RTX 4060 ve i5 12400F ile oynuyorum.

Aldığın FPS değerleri çok normal ben 150-250 arası FPS alıyorum, CS2 tamamen işlemciye dayalı L3 önbellek ile çalışan bir oyun işlemcini Ryzen yaparsan FPS değerlerin yükselecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı