Unlost'un önerdiği tüm ayarları yaptım. Önceden CS:GO'da 180FPS alıp akıcı bir şekilde oynuyordum. CS2'de ise asla bir akıcılık yok adeta 25-30 FPS ile oynuyor gibiyim. Ne yapabilirim? Sistem yükseltme desem altına girdiğimde en az 10 binlik oluyorum.
RX 6600. R5 5500. 1x16 16 GB RAM. Arkadaşlar, FPS göstergesi 170 gösteriyor fakat ben 100 FPS alıyor gibi hissediyorum. Monitörüm 165 Hz ve eski CS:GO'daki akıcılığı yakalayamıyorum. Bu bir sorun mu yoksa normal bir şey mi?
Unlost'un önerdiği tüm ayarları yaptım. Önceden CS:GO'da 180FPS alıp akıcı bir şekilde oynuyordum. CS2'de ise asla bir akıcılık yok adeta 25-30 FPS ile oynuyor gibiyim. Ne yapabilirim? Sistem yükseltme desem altına girdiğimde en az 10 binlik oluyorum.
Daha güncelleniyor test edemedim ama eğer böyle dediğiniz gibiyse çıkarmasalar daha iyiymiş çok da sıkıntı değildi beklerdik. CS:2 diye duvarları delmiyorduk tamam gelsin istiyorduk da beklerdik hazır olana kadar elde CS:GO vardı sonuçta Valorant değil.