CS2 düşük komisyon ile skin nereden satılır?

exodusrwu

Decapat
Daha fazla  
Selam,
Bugün bir kasadan yaklaşık 500 dolarlık bir eldiven düşürdüm. Oyunda çok skin merakım yok, o yüzden satmak istiyorum. En uygun direkt nakite çevirebileceğim site hangisi? CSFloat diye bir site duydum fakat mantığını tam anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CSfloat iyidir. İstediğiniz skini skin sahibinden satın alıyorsunuz site de buna aracı oluyor dolayısıyla komisyon var ancak çoğu siteye göre düşük. Parayı kartınıza çekme şansınız da var.
Alım süreci nasıl oluyor? Mesela benim eldivenler 700 dolara da var 350 dolara da. Neye göre koyacağım?

Alım süreci nasıl oluyor? Mesela benim eldivenler 700 dolara da var 350 dolara da. Neye göre koyacağım?
Site sana tavsiye edilen satış fiyatını gösteriyor, altına koyarsan daha hızlı üstüne koyarsan daha yavaş satılır basit mantık. Dediğin gibi bir fark olması için özel float olmalı veya farklı kondisyonda skin olmalı.

CSFloat iyidir. İstediğiniz skini skin sahibinden satın alıyorsunuz site de buna aracı oluyor dolayısıyla komisyon var ancak çoğu siteye göre düşük. Parayı kartınıza çekme şansınız da var.

Hocam konuyla alakasız ancak CSFloat'ta bakiye yüklemek için kredi kartı dışında başka alternatif var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı