CS2 durduk yere VAC ban yemek

Efe Yoluk

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar en başından söylüyorum beni hile, yazılım, program falan açmakla suçlamayın. Ben hiçbir şekilde herhangi bir yazılım kullanmadım veya bir hile açmadım. Yaklaşık 5 yıldır, aktif olarak 2 yıldır oynuyorum ve yaklaşık 420 saatim var hile açacak biri değilim. Talep açtım bakılacak denildi, sizce başka bir şey yapmalı mıyım açılma ihtimali falan var mı? Okuduğum yerlerde ekran kartının güncellemesi yüzünden falan da ban yiyenler olmuş. Böyle bir şey mümkün mü ve tekrar soruyorum banım açılır mı? (aşağıda hile yazılım açtın diye suçlamayın öyle bir şey yapsam burada konu açmazdım)

Bir ara AMD ekran kartları için bir ayar yüzünden VAC ban yiyenler oldu onlar destek sonunda açıldı. Eğer o tarz bir şey ise açılır değil ise maalesef yapabileceğin başka bir şey yok.

O ekran kartı güncellemesini hallettiler. Onun dışında zor.
az önce görev yöneticisini açtım baktım bilgisayarı tarattım her şeye baktım ban yeme ihtimalim yazılım olamaz bunun sebebi ne peki?

Ekran kartından olduğunu sanmam. Tahminimce destek işi çözer, banın açılır. Valve bu konuda çok iyi.
umarım çözülür çok canım sıkıldı bu duruma.

Haksız yere ban yediysen otomatik olarak kaldırılıyor, tek yapman gereken şey beklemek. Steam desteğin bu konuda bir etkisi yok. Net bir şekilde belirtilmişler:

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı