CS2 DX11 hatası

KargaReis27

Decipat
Daha fazla  

Hata bu. Bilgisayarım DirectX 12. Ekranda DX11 sorunu diyor. Anlamadım. Gereken sistem özelliklerine baktım. Gereken sistemde var. Sorun ne olabilir?

PC DirectX 12 gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1696347710503.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 39
Aynı hata bende de var çözümünü bulamadım. Umarım burdan bilen vardır. Benim bilgisayarım da dx12

Sistem özelliklerini yazarsan daha kolay çözüm bulabiliriz. Ayrıca Sistem menüsünden değil, ekran menüsünden kontrol edin.

Çalıştır komutunu açıp DxDiag yazıp ekrana tıklayıp SS atar mısın?
Malisef ekran kartımda DirectX ile ilgili bir şey yazmıyor bir kişi de gördüm ve denedim sadece şöyle bir bölüm var . DirectX özelliklerinde yazmıyor , sürücülerde yazıyor

Sistem özelliklerini yazarsan daha kolay çözüm bulabiliriz. Ayrıca Sistem menüsünden değil, ekran menüsünden kontrol edin.
Ekran bölümünde malisef yazmıyor bende .

Tam ekran olarak atarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.

O dediğim yerde sağ tarafa özellik yazar orada kaç a kadar yazıyor.

Aynen buraya arkadaşın dediği gibi mesela arakadaşın DirectX 12 seninki kaç ona bakacağız.

O dediğim yerde sağ tarafa özellik yazar orada kaç a kadar yazıyor.

Aynen buraya arkadaşın dediği gibi mesela arakadaşın DirectX 12 seninki kaç ona bakacağız.
Doğrudur teşekkür ederim . Malisef sanırım yetmiyor 10 ile başlıyor . Peki bunu güncellemenin bir yolu var mı ? İleride oyunlarda başıma dert açmasını istemiyorum . Olmazsa ekran kartımı yenileyeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…