CS2 DX11 hatası

KargaReis27

Decipat
Daha fazla  
1696347836090.png

Hata bu. Bilgisayarım DirectX 12. Ekranda DX11 sorunu diyor. Anlamadım. Gereken sistem özelliklerine baktım. Gereken sistemde var. Sorun ne olabilir?

1696347777647.png

PC DirectX 12 gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1696347710503.png
    1696347710503.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 39
Doğrudur teşekkür ederim. Malisef sanırım yetmiyor 10 ile başlıyor. Peki bunu güncellemenin bir yolu var mı? İleride oyunlarda başıma dert açmasını istemiyorum. Olmazsa ekran kartımı yenileyeceğim.

Ekran kartı değiştirmeniz gerekli hocam yapacak bir şey yok.

Yani diretcx güncellemesi olmuyor.

Olmaz hocam maalesef öyle bir şey yok.

Ekran kartı değiştirmeniz gerekli hocam yapacak bir şey yok.

Olmaz hocam maalesef öyle bir şey yok.
Yav 2.el sistem toplam pişman olur muyum? Dolandırılır mıyım? Onu alsam ileride de para biriktirip yenisini alırım bi alamadım gitti.

Teşekkür ederim . Bu sorun bana diğer oyunlarda da dert yaratır mı ? Ona göre ekrna kartı alacağım . Eğer diğer oyunlarda da dert olursa kısa sürede alacağım .
Evet olacak. (dx11 isteyenlerde)

Teşekkür ederim. Bu sorun bana diğer oyunlarda da dert yaratır mı? Ona göre ekrna kartı alacağım. Eğer diğer oyunlarda da dert olursa kısa sürede alacağım.

DirectX 11 isteyen oyunlarda sıkıntı yapar mesela Valorant açılmaz hata verir.

@Cihangir ceyhan hocam oyunu zaten oynayamıyorum sileceğim yer kaplamasın. Doğru karar değil mi?

Size kalmış hocam hemen ekran kartı alacaksanız silmeyin dursun fakat sonra alacağım derseniz silin alan kaplamasın ekran kartı alırken direcxtine dikkat edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı