CS2 ekran yırtılması nasıl önlenebilir?

saltuk beyaz

Kilopat
Merhaba. Yeni sistem topladım.
CS2 de 280-340 arası FPS alıyorum. Monitör 165 Hz FPS sabit değilken sanki böyle ekran kayıyor gibi olur arada ama FPS 165'e sabitleyince böyle bir şeyle karşılaşmıyorum.
CS2 de FPS ne kadar yüksek olursa o kadar iyi diye biliyorum.
Çözüm için FPS sabitlemek dışında bir şey var mı ya da monitöre yapacağım bir ayar var mı?

Merhaba. Yeni sistem topladım.
CS2 de 280-340 arası FPS alıyorum. Monitör 165 Hz FPS sabit değilken sanki böyle ekran kayıyor gibi olur arada ama FPS 165'e sabitleyince böyle bir şeyle karşılaşmıyorum.
CS2 de FPS ne kadar yüksek olursa o kadar iyi diye biliyorum.
Çözüm için FPS sabitlemek dışında bir şey var mı ya da monitöre yapacağım bir ayar var mı?
Monitör'ün HZ değeri ne kadarsa o kadar fps görme şansınız var. Tek çözüm sabitlemek yada 350hz monitör almak :D.

Yani 250 fps de de ben 165 görüyorum doğru mu ? O yüzden de 165 ve üstü boşuna mı

Monitör'ün Hz değeri ne kadarsa o kadar FPS görme şansınız var. Tek çözüm sabitlemek ya da 350Hz monitör almak :D.

Yani 250 FPS de de ben 165 görüyorum doğru mu? O yüzden de 165 ve üstü boşuna mı?

Son düzenleme:
Yani 250 fps de de ben 165 görüyorum doğru mu ? O yüzden de 165 ve üstü boşuna mı

Yani 250 FPS de de ben 165 görüyorum doğru mu? O yüzden de 165 ve üstü boşuna mı?
evet ama 180 sabitlemen mantıklı illaha sabitleyeceksen.

190a sabitleyin o zaman deneyin bir süre gene olacak mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı