CS2 eldiveni nasıl nakite çevrilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Discord kullanıyorsanız, trader kanalları var şu an ben açamadığım için kanal isimlerini atamıyorum. Orada item toplayan arkadaşlar var. Güvenilir birkaç kişi tanıyorum site komisyonundan vs fiyatından daha uyguna alıyorlar. Hesabına direk parayı yolluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok işin içinde değilseniz ByNoGame dışına çıkmanızı önermem API key dolandırıcılığı çok fazla bu ara üstüne keylogger vs iteminizden olabilirsiniz.

DMarket güvenilir değil 10 dolarda olsa itemim takas botunun sahte olmasıyla boşa gitti denemek için atmıştım zaten iyi ki yüksek item koymamışım.

O yüzden ByNoGame üzerinden direkt siteye satmak yerine ilan verin 1-2 hafta Max 1 ayda istediğiniz fiyattan satarsınız.

566 dolar Steam fiyatı yanıltmasın sizi itemlerin gerçek fiyatları %15 aşağıdadır en az Steam fiyatına göre yani site kesintisi ıvırı zıvırı %23-25 indirimli satarsanız elinize 420-440 dolar civarı gelecektir.

Merhaba şimdi tahminim olarak yazıyorum CSFloat sitesi üzerinde ımperial plaid FT eldiveninden örnek vereyim Steam de 500-550 civarı satılıyor CSFloat'ta 356 dolar bunun %2'si kesiliyor yani 7-8 dolar civari bir para kesinti yapyıor 350 dolar nakit olarak çekebiliyorsunuz bankanıza sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı