CS2 envanteri için skin önerisi

Hepinize teşekkür ederim. Son birkaç sorum var M.249 çift baretta gibi tercih etmediğim silahlara skin almayı düşünmüyorum sizce uygun mu? SSG olarak hayalet akıncı hezeyan arasında çok kaldım. Galil ar için metalik sıkacak ile roket patlaması arasında kaldım. Ak olarak anubis düşünüyorum. Eksik kalan silahları da haftalık dropları biriktirip satarak almayı düşünüyorum. İlk işim de seçkin almak olacak.

Beretta için havalandırmalar alabilirsin ya da 0.10 cent e koloni alabilirsin.

Bende anubusin lejyonu aldım minimal wear, F/P skin, sizde neler var hocam?

Bende çok skin var hocam, ama çok değerli değiller. Toplam 100 dolarlık skin var şuanda 150-200 dolara çıkartırsam bıçak almayı düşünüyorum.

Atheris AWP 5 dolar civarıydı baktığımda.

Duality, phobos, mortis de güzel. 2-3 dolar fiyatları onların ancak atherisi çoğu kişi seviyor. Phobos'da güzel bence CS:GO'da kötüydü ama CS2'de güzel oldu bayağı.

Bende çok skin var hocam, ama çok değerli değiller. Toplam 100 dolarlık skin var şu anda 150-200 dolara çıkartırsam bıçak almayı düşünüyorum.

Bıçak Steam'de pahalıya geliyor bende bir tane avcı bıçağı düşünüyordum da 3. parti sitelerde uygun.

Bende çok skin var hocam, ama çok değerli değiller. Toplam 100 dolarlık skin var şu anda 150-200 dolara çıkartırsam bıçak almayı düşünüyorum.

Duality, phobos, mortis de güzel. 2-3 dolar fiyatları onların ancak atherisi çoğu kişi seviyor. Phobos'da güzel bence CS:GO'da kötüydü ama CS2'de güzel oldu bayağı.

Hiç sevmem phobos, ikililik çok güzel pahalı duruyor gösterişli, hocam Desert Eagle ne kullanıyorsunuz.

Bıçak Steam'de pahalıya geliyor bende bir tane avcı bıçağı düşünüyordum da 3. parti sitelerde uygun.

Hiç sevmem phobos, ikililik çok güzel pahalı duruyor gösterişli, hocam Desert Eagle ne kullanıyorsunuz.

Tetik disiplini kullanıyorum, 2-3 desen daha var ama ucuz onlar da. Mecha endüstirisi alacaktım ama Deagle çok oynamadığımdan almadım.

Tetik disiplini kullanıyorum, 2-3 desen daha var ama ucuz onlar da. Mecha endüstirisi alacaktım ama Deagle çok oynamadığımdan almadım.
Ben kumicho ejderi aldım, printstream kullanıyordum ona geçtim.

Hocam o değil de ben 1 aydır kafama contraband olan M4A4 howl takıldı çok istediğim bir şey ama olabilitesi yok imkansız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı