CS2 "Eşleştirme tekrar deneniyor." kısmında kalıyor

• Konuyu başlatan gocka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 53

gocka

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, internetımde herhangi bir sıkıntı yokken (hız testınde 4ping 110 download alıyorum ) ama CS girdigim zaman internetım bır anda ınternet yok baglıya donuyor, CS içinde de eslestirme tekrar denenıyor yazısında kalıyor. Mac buldugunda ise 30 pingle baslıyorum normal bır sekılde ama bır anda 1500 2000'lere cıkıyor ve oyundan dusuyorum. Görseldeki gibi oluyor. (herhangi bir oyun modunda bile)

Counter-strike 2 Screenshot 2025.11.13 - 21.05.42.95.png

Arka planda çalışan uygulamaları ve antvirüs uygulamalarını kapatmak bir ihtimal işe yarayabilir. Modemi fişten çekip geri takabilirsiniz. Steamden oyunun dosyalarını doğrulayın, kablolu bağlantıyla deneyin.

Wi-Fi ile bağlanıyorsanız sorun o olabilir. Hız testi sonuçlarınızı atar mısın? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test üzerinden sonuçları paylaşırsan bakabilirim.

Arka planda çalışan uygulamaları ve antvirüs uygulamalarını kapatmak bir ihtimal işe yarayabilir. Modemi fişten çekip geri takabilirsiniz. Steam'den oyunun dosyalarını doğrulayın, kablolu bağlantıyla deneyin.

Hocam dedıgınız her şeyı uyguladım maalesef.

Oyunu silip yeniden yüklemek işe yarayabilir ama mevcut hesabınız gidermi onu bilmiyorum yıllardır cs oynamadım.

Hocam dedıgınız her şeyı uyguladım maalesef.
Test sonucunuz çok temiz. Bu internette özellikle kabloluda ping falan almanız için uzak sunucudan oyuna bağlanmanız lazım. Oyun içi ayarlarından sunucu yada maksimum ping şu olsun gibi ayarlar seçiliyordu sanırım. O ayarlara bakar mısınız ? Bu arada steam Cloud açıksa eğer oyunu sildiğinizde oyun ayarlarınızda gitmeyebilir. En kötü ayarlarınızın ekran görüntüsünü alın. Bu internet ile dediğiniz durum imkansız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı