CS2 Eternal fire stickerları değerlenir mi?

XANTARES de değerleniyor hocam bir yandan.

Eski altın imza çıkartmalarının her zaman değerlenme potansiyeli var ancak EF olayından bağımsız olarak değerlenirler. EF olayı EF stickerlarını etkiler, Katowice 2019 altın XANTARES çıkartmasını etkilemez. XANTARES ilk defa takım değiştirmeyecek sonuçta. Bunu demek istemiştim daha çok.

Eski altın imza çıkartmalarının her zaman değerlenme potansiyeli var ancak ef olayından bağımsız olarak değerlenirler. Ef olayı ef stickerlarını etkiler, katowice 2019 altın xantares çıkartmasını etkilemez. Xantares ilk defa takım değiştirmeyecek sonuçta. Bunu demek istemiştim daha çok.

Pardon hocam o zaman 😀

Hangi stickerı stoklamak mantıklı acaba?
Önceden düz EF stickerlarından 10tane vardı elimde. Holo olanlardan falan almak iyi olur mu?

Stickerler bugün biraz değer kaybetmiş nedeni ne olabilir böyle devam eder mi yoksa yükselişe geçer mi?

Hangi stickerı stoklamak mantıklı acaba?
Önceden düz ef stickerlarından 10tane vardı elimde. Holo olanlardan falan almak iyi olur mu?

Ben parıltılı aldım düz sticker değerlenmez diyorlar pek fazla bilgim yok.

Stickerler bugün biraz değer kaybetmiş nedeni ne olabilir böyle devam eder mi yoksa yükselişe geçer mi?

Ben parıltılı aldım düz sticker değerlenmez diyorlar pek fazla bilgim yok.

Düz stickerlar haber gelmeden önce 0.35 dolar seviyelerindeydi. Şimdi bile 0.52 dolar olmuş durumda. Altın stickerların fiyatları zaten uçmuş. Ben şahsen parıltılı ve holo alacağım.

Değerlenmez, anlık hype ile uçmuş fiyatlar. CS 2'nin öyle piyasası yok, çok ölü bir oyun şu an.

Yatırımı uzun süreli düşünüyorum, yani 1-2 yıllık bir süre gibi. O zamana kadar bir artış olmasını bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı