CS2 FACEIT normal için oyun arkadaşı arayışı

xi4l_official

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu aralar CS2'ye odak saldım. Sarıyor ve güzel zamanlar geçirebiliyorum. Ancak takımıma gelen Ruslar, karşıma gelen hileler vs. gerçekten bıktırdı. Bundan kaynaklı CS2 için oyun ekibi topluyorum. Buraya sadece benimle değil, grupta bulunan diğer arkadaşlarla da oyun oynayabileceksiniz. İlgilenenler Discord isimlerini yazmaları yeterli. Ben gece saatlerinde genellikle aktif oluyorum, buna dikkat ederek planlamanız yeterli.

Gereksinimler:
  • FACEIT ve seçkin rozeti sahibi olma
  • Mikrofon (zorunlu değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu aralar CS2'ye odak saldım. Sarıyor ve güzel zamanlar geçirebiliyorum. Ancak takımıma gelen Ruslar, karşıma gelen hileler vs. gerçekten bıktırdı. Bundan kaynaklı CS2 için oyun ekibi topluyorum. Buraya sadece benimle değil, grupta bulunan diğer arkadaşlarla da oyun oynayabileceksiniz. İlgilenenler Discord isimlerini yazmaları yeterli. Ben gece saatlerinde genellikle aktif oluyorum, buna dikkat ederek planlamanız yeterli.

Gereksinimler:
  • FACEIT ve seçkin rozeti sahibi olma
  • Mikrofon (zorunlu değil)
Seviye ne hocam faceit

discord:rbls. Ekleyebilirsiniz hocam
Kanka istek attım sana leveller uygun dc sunucusu da var yeni açıldı üyeler gelicek

Ben de eskiden çok oynardım bıraktım senin gibi sardım şimdi ama ekip toplamadan girmeyeceğim adam buldukça yazarım sana uygun olursa sana da
Uygun olursa dc beklerim adam var hem eğlenmek hemde 5v5 gibi çeşitli şeylerden sunucu açtım DC:Zeil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı