CS2 FACEIT premium alınır mı?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
20 günü kaldı. Premium alınır mı? 4-5 levelde oynuyorum. Genel olarak normal maçlardan zor geçiyor fakat ortalama oynadığımı düşünüyorum. AWP'ye kadar çıkabileceğimi sanmıyorum.

1715329617347.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Görevleri yapıp ödülleri kazanmak için oynarım diyorsan al. FACEIT olmadan CS'de hilecilerle beraber oynarsın, tabii bu FACEIT'de hiç hile yok demek değil. Biraz zevk meselesi şu an seninki.

Hocam ödülleri kazanmak için alacağım. AWP'yi alabileceğimi hiç düşünmüyorum. 22K puana kadar ulaşabilsem yeterli olur benim için.

Faceit elon kaç ve bir arkadaş grubun var mı bilmiyorum fakat CS2 görevleri CS:GO'ya göre çok daha zor, ilk defa görev yapacaksan faceit üzerinde 20 günde 22k yapman pek mümkün gelmiyor bana.

FACEIT elon kaç ve bir arkadaş grubun var mı bilmiyorum fakat CS2 görevleri CS:GO'ya göre çok daha zor, ilk defa görev yapacaksan FACEIT üzerinde 20 günde 22K yapman pek mümkün gelmiyor bana.

FACEIT 5 levelim. Premiumu aldım ve çok zor. Elo düşürsem işe yarar mı?

FACEIT 5 levelim. Premiumu aldım ve çok zor. Elo düşürsem işe yarar mı?
Elo düşürmeye çalışırken yiyeceğin reportlar ban yemene sebep olursa senin için daha kötü olur. Bu ayı pas geçmeyi deneyebilirsin fakat görevleri bitirene kadar neredeyse 10 level olacağını unutmaman gerek, oynamayı bilenlerle oynaman gerekecek yani.

Elo düşürmeye çalışırken yiyeceğin reportlar ban yemene sebep olursa senin için daha kötü olur. Bu ayı pas geçmeyi deneyebilirsin fakat görevleri bitirene kadar neredeyse 10 level olacağını unutmaman gerek, oynamayı bilenlerle oynaman gerekecek yani.

Hocam 6 maç attım 1 Win var sadece azimle devam ediyorum 3K eloya düşeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı