CS2 FACEIT yeni Steam hesabı bağlanmıyor

TanerSeven

Megapat
Daha fazla  
Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle. Yeni açmış olduğum Steam hesabımda CS2 satın aldım. Oyundaki hileler ve sunucular dolayısıyla FACEIT oynamak istiyordum. Yeni bir FACEIT hesabı oluşturdum (başka bir Steam hesabında CS:GO'ya bağlı bir FACEIT hesabı mevcut). CS2 hesabımı yeni açtığım FACEIT hesabına bağlamaya çalıştığımda CS:GO oynadığım hesaba bağlı diye hata alıyorum fakat benim Steam hesabımda FACEIT hesabımda yeni. Konu ile ilgili bilgisi olan birisi var ise yardımcı olursa çok sevinirim. (FACEIT Finder'da CS2 hesabım herhangi bir FACEIT hesabına bağlı gözükmüyor)

FACEIT desteğe yazmanı öneririm ya da mail at konuyla ilgili detaylı bir yazı yaz onlar çözebilir sorunu çünkü bir FACEIT hesabına sadece 1 Steam hesabı bağlayabiliyorsun buga girmiş olabilir ya da sen unutmuş olabilirsin önceden bağlayıp FACEIT destekle iletişime geçmen gerek.

FACEIT desteğe yazmanı öneririm ya da mail at konuyla ilgili detaylı bir yazı yaz onlar çözebilir sorunu çünkü bir FACEIT hesabına sadece 1 Steam hesabı bağlayabiliyorsun buga girmiş olabilir ya da sen unutmuş olabilirsin önceden bağlayıp FACEIT destekle iletişime geçmen gerek.
Teşekkür ederim öyle yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı