Denemek isterim fakat nasıl Türkiye VPN bulabilirim siz 20 TL'ye satın aldıgınızı söylemişsiniz o nasıl oluyor sürelimi biraz detay verirseniz deneyeceğim.
ipvanish yükledim vpne baglanınca hicbir sey acılmıyor tr ye baglansam bile örneğin youtube acılmıyorBen İtemsatış'tan 20 liraya falan almıştım. Siz İtemsatış'tan ipvanish VPN alıp deneyebilirsiniz.
İpvanish yükledim VPN'e baglanınca hiçbir şey acılmıyor TR'ye baglansam bile örneğin YouTube acılmıyor.
instagram ve youtubeda girmeyi denedim girmedi yani herseyi denemedim ama girmiyor bunlaraVPN ile bağlanınca hiç mi internet olmuyor?
Instagram ve YouTube'da girmeyi denedim girmedi yani her şeyi denemedim ama girmiyor bunlara.
acaba yapmam gereken bir ayar varmı uygulamadan bi kac video izledim openvpn - udp gibi bi ayar seçiyolarOyuna girebiliyorsanız oyuna girip test edin.
Acaba yapmam gereken bir ayar var mı uygulamadan birkaç video izledim OpenVPN - UDP gibi bir ayar seçiyorlar
Kullanıyorum ama şu an acık değil sadece arada tarama yapmak amaclı Malwarebytes var.
uygulamayı yönetici olarak çalıstırdım ve işe yarıyor 140ms aldıgım serverde 67 ms alıyorum yardımın icin teşekkür ederim iyi günlerMalwarebytes açık ise kapatıp dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.