CS2 "failed to reach any offical servers" hatası

yuri gang

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım. Oyuna giriyorum ama maça bağlanamıyorum 10 saniye bekletip bilinmeyen ağ hatasıyla karşılaşıldı uyarısı veriyor.

Counter-strike 2 Screenshot 2025.08.09 - 09.42.28.89.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedenini bilmiyorum ama arkada WARP olsun VPN olsun açık değil değil mi? DPI sorun yaratmamalı ama onu da bir deneyin. Şunu da bir deneyin derim belki bir servis veya program yapıyordur. Run'a msconfig yazıp servisler sekmesine gidin sol altta Microsoft dışı servisleri gizle diyip hepsini kapattıktan sonra PC'ye restart atıp deneyin. İstisnasız tüm başlangıç uygulamalarını da kapatın. Başlatma seçeneklerini de temizleyin.

Nedenini bilmiyorum ama arkada WARP olsun VPN olsun açık değil değil mi? DPI sorun yaratmamalı ama onu da bir deneyin. Şunu da bir deneyin derim belki bir servis veya program yapıyordur. Run'a msconfig yazıp servisler sekmesine gidin sol altta Microsoft dışı servisleri gizle diyip hepsini kapattıktan sonra PC'ye restart atıp deneyin. İstisnasız tüm başlangıç uygulamalarını da kapatın. Başlatma seçeneklerini de temizleyin.
oyunun dosyalarına girip tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakıp oyunu yönetici olarak çalıştırdığımda valve anti hile uyarısı veriyor

GoodbyeDPI açıksa kapatmayı deneyin?
görev yöneticisinde goodbyeDPI gözükmüyor

çalışmadı

uyumluluk modunu windows 8 yapınca ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakınca böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Sorunumun ne olduğunu bile bilmiyorum

Dosya Ekleri

• Counter-strike 2 Screenshot 2025.08.10 - 00.09.17.84.png
    Counter-strike 2 Screenshot 2025.08.10 - 00.09.17.84.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Oyunun dosyalarına girip tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakıp oyunu yönetici olarak çalıştırdığımda Valve anti hile uyarısı veriyor.

Görev yöneticisinde GoodbyeDPI gözükmüyor.

Çalışmadı.

Uyumluluk modunu Windows 8 yapınca ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakınca böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Sorunumun ne olduğunu bile bilmiyorum.

GoodbyeDPI varsa kaldırıp deneyin.

Daha önce yüklemedim. CS oynayasım var ama ne yaparsam yapayım oynayamıyorum.

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. VPN veya VPN tarzı bir şey varsa kaldırın. Antivirüs kullanıyorsanız geçici olarak devre dışı bırakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı