CS2 "failed to reach any offical servers" hatası

VPN sadece WARP var ama görev yöneticisinde gözükmüyor antivirüsü devre dışı bıraktım ağ ayarlarını da sıfırladım.

Kullandığınız antivirüs nedir? Oyunun başlatma seçeneklerine herhangi bir şey yazılıysa kaldırın. Modemi resetlemeyi deneyin.

Kullandığınız antivirüs nedir? Oyunun başlatma seçeneklerine herhangi bir şey yazılıysa kaldırın. Modemi resetlemeyi deneyin.
Antivirüs kullanmıyorum oyunun başlatma seçeneklerinde hiçbir şey yazmıyor modemi resetledim yine hiçbir şey fark etmedi durup dururken böyle olması beni cidden üzüyor.
Sorunumun ne olduğunu bile bulamadım uyumluluk modunu windows 8 yapınca ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakınca başka bir hata veriyor.

Antivirüs kullanmıyorum oyunun başlatma seçeneklerinde hiçbir şey yazmıyor modemi resetledim yine hiçbir şey fark etmedi durup dururken böyle olması beni cidden üzüyor.
Sorunumun ne olduğunu bile bulamadım uyumluluk modunu Windows 8 yapınca ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakınca başka bir hata veriyor.

Telefonun kendi mobil verisi ile deneyebilir misiniz?

Babamın internetiyle denemiştim yine aynı sorunu yaşadım. Yardımınız için teşekkür ederim sorunumu çözmek için sesli iletişim kurmamız mümkün mü?

Denetim Masası'ndan Cloudflare WARP'ı kaldırıp deneyebilir misin?

Tamam.

Yine olmadı. Dün CS2'yi silip tekrar yükledim olmadı. Steam silip tekrar yükledim sonra CS'yi yükledim yine olmadı.

Sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmadıysanız başlatın.

Başlattım.

Discord'u silsem düzelir mi acaba?

Discord ile alakası yok. Cloudflare DNS deneyebilir misiniz? CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp Ipconfig /flushdns yazın. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.

Discord ile alakası yok. Cloudflare DNS deneyebilir misiniz? CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp Ipconfig /flushdns yazın. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.
Deniyim

Olmadı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı