CS2 farm nasıl oluşturulur?

Sozolonow

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bot kurmadan farm oluşturmak istiyorum elimde biraz hesap var ama bunların sayısını arttırıp kendim kasacağım. Bu hesapların hepsinin yönetimi, takas yapmak vesayr manuel yaparsak ban yedirtir mi? Ve kurma konusunda elinizce bilgiler varsa verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de farm oluşturmak için bot kullanmak genelde risklidir çünkü bu tür aktiviteler hesabın banlanmasına yol açabilir. Hesapları manuel olarak yönetmek takas yapmak ve kasmak teknik olarak mümkün olsa da Valve'nin bu tür faaliyetleri izleyip engelleme ihtimali bulunuyor. Hesapları arttırmak yerine CS2'nin mevcut kurallarına uygun şekilde oyun oynaman ve farm yapman en güvenlisidir.

CS2'de farm oluşturmak için bot kullanmak genelde risklidir çünkü bu tür aktiviteler hesabın banlanmasına yol açabilir. Hesapları manuel olarak yönetmek takas yapmak ve kasmak teknik olarak mümkün olsa da Valve'nin bu tür faaliyetleri izleyip engelleme ihtimali bulunuyor. Hesapları arttırmak yerine CS2'nin mevcut kurallarına uygun şekilde oyun oynaman ve farm yapman en güvenlisidir.

Yani normal şekilde hesap açıp kasarsam sorun olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı