G Grove_V Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Merhaba, CS'ye girdiğimde aşağıdaki gibi bir öneri sunuyor bu ayarı yapmak yararlı mı? Ve nereden yapabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
Merhaba, CS'ye girdiğimde aşağıdaki gibi bir öneri sunuyor bu ayarı yapmak yararlı mı? Ve nereden yapabilirim? Teşekkürler.
Çözüm Smmmhunter 16 Kasım 2024 Windows arama kısmına Nvidia Denetim Masası yazıp uygulamayı aç. Solda 3 tane ana başlıktan Ekran'ın altındaki G-Sync ayarları kısmına girin. Orada en üstteki ve onun altındaki kutuyu tikleyin.
Windows arama kısmına Nvidia Denetim Masası yazıp uygulamayı aç. Solda 3 tane ana başlıktan Ekran'ın altındaki G-Sync ayarları kısmına girin. Orada en üstteki ve onun altındaki kutuyu tikleyin.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.964 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 31 Ocak 2025 #11 tunahn_vrl dedi: Hocam V-Sync aktif etmesek ne olur benim 165Hz V-Sync açınca FPS 150'lere kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
tunahn_vrl dedi: Hocam V-Sync aktif etmesek ne olur benim 165Hz V-Sync açınca FPS 150'lere kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz.