CS2 genel bekleme süresi kalkabilir mi?

yigitalyas

Picopat
Katılım
7 Eylül 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selam. Bundan 489 gün önce Overwatch tarafından ban yemiştim ama hile bile açmamıştım. Hesabıma birisi bile girmedi bundan adım kadar eminim. 4-5 gün önce desteğe yazdım ve bugün banlı hesabımla CS girip denemek istedim. Yine genel bekleme süresi ekranı karşıma çıktı. Oyuna girmek istedim, giremedim doğal olarak ama normalde botlarla oynayamıyordum. Botlarla oynayabildim. Sizce olumlu sonuç alabilir miyim?
 
Valve atılan banlar konusunda kararlı. Bir e-sporcu olmadığınız ve kanitlayamadiginiz durumda overwatch bani kalkmaz. Overwatch tek bir kişi tarafından da atılmıyor.

Konudan ayrı olarak VAC hiçbir şekilde kalkmaz.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_3792.jpeg
    IMG_3792.jpeg
    227,1 KB · Görüntüleme: 27
Durduk yere VAC ban yemezsin ayrıca VAC ban sadece hile ile yenmez sürekli takım arkadaşlarına sıkarsan toxiclik yaparsanda yersin ve ben senin durduk yere yedigini düşünmüyorum.
 
Maalesef VAC ban kalkmıyor ben çok uğraştım bu zamana kadar çok VAC yedim hepsi de çok doğru karardı hile açtım yalnız 1 kere seçkin yapmak için 21levele kastığım hesabım durduk yere ban yemişti fakat ne desteğe yazdığımda bir kanıt sunabildim ne insanlar inandı. Hala insanlar VAC sisteminin kusursuz çalıştığını sanıyor. CS'de haksız ban olmadığını sanıyor ve maalesef ki hile veya hilesiz bu banlar da hiçbir türlü kaldırılmıyor.
 

Geri
Yukarı