CS2 genel bekleme süresi nedir?

Arkadaşlar oyunu yeni indirdim, maça girmek istiyorum, genel bekleme süresi yazıyor, ne yapmam lazım?

Hocam sizi sıraya sokuyor. Beklerseniz maç gelecek. Bende 1 dakika sürmüyor. Beraber girmek isterseniz yazın.

Dosya Ekleri

• IMG_6288.jpeg
    IMG_6288.jpeg
    234,9 KB · Görüntüleme: 190
adam oyunu yeni indirmiş vac yemesi tuhaf olmaz mı?
Olurda o yediği ban genel bekleme süresi olmaz. Geçici bekleme süresinde ne zaman biteceğide yazar zaten.

Desteğe yaz da sen harbiden ilk defa mı giriyorsun oyuna? Açılacak ban değil bu ya vac ya overwatchten yemişsinde ow cs2de yoktu diye biliyorum.

Olurda o yediği ban genel bekleme süresi olmaz. Geçici bekleme süresinde ne zaman biteceğide yazar zaten.

Desteğe yaz da sen harbiden ilk defa mı giriyorsun oyuna? Açılacak ban değil bu ya VAC'ya overwatchten yemişsinde ow CS2'de yoktu diye biliyorum.

Onlarda zaten maçtan çıkınca uyarıyı veriyor. Yeni indirdiği için yemesi imkansız.

Ban yemisim galiba ama hiçbir şey yapmadımki nasıl oldu Steam'den yükledim açtım
hesabınızı başka biri kullandı mı daha önce?

Desteğe yaz da sen harbiden ilk defa mı giriyorsun oyuna? Açılacak ban değil bu ya VAC'ya overwatchten yemişsinde ow CS2'de yoktu diye biliyorum.

İlk defa zaten ilk defa bilgisayar aldım 1 ay önce girmiştim bedava diye yükleyip sildim şimdi yeniden yükledim böyle yazdı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı