CS2 global oyuncuları neden ban yemiyor?

Yer
Saratov
CS2 Premiere sıralamasındaki bütün sıralama oyuncularını izleyin. Hepsi hile. 3 farklı oyuncunun maçını izledim öyle böyle değil. Bunlar neden ban yemiyor? Adamın bir sürü madalyası var bir de. Bir de bu hilecilerin smurf hesapları da var bilinmeyen onları katmıyorum bile.

Kernel seviyesine inmeden, kernel seviyesindeki bir hileyi nasıl tespit edeceksin? Valve, aslında çok iyi bir anti-hile sistemi yapabilir ama kernel seviyesinde bir anti-cheat yapmak istemiyorlar. Düşünsene, Vanguard ilk çıktığında kaç kişi oyunu bırakmıştı? Eğer bu konuda bir çözümün varsa, Steam desteğine bildir.

Bu konuda bir çözümüm var demedin hocam zaten :D sadece sizin dediğiniz gibi belli bir süreden sonra tespit etmesi lazım Vanguard öyleydi benim bildiğim adam örnek 10 el maç atıyor 9'u tamam 10 girince pat banlanıyor onun gibi örnek he onun dışında VAC en çok sevdiğim özelliğide sonsuza kadar ban atması asla açılmaması diğer Vanguard gibi şeylerde öyle değil diye hatırlıyorum örnek 15-30 sene ban atıyorlar ama VAC süresiz.

Yine de bazen hile çıkıyor galiba. Oyunun kendi hali oynanamaz durumda zateni, faceit düşük seviyelerde smurf kaynıyor, gerçekten üzücü. Bir yandan valorant gibi saçma aşırı hızlı akan, şans faktörünün önemli olduğu, en kötü riot kitlesi dururken diğer yanda da hilelerden geçilmeyen, sub-tick gibi 64 tickten bile kötü bir sistem kullanan oyun var. Keşke güzel bir fps oyunu çıksada artık şu 2 oyunda akıllanıp düzgün hamleler yapsa.

Bu konuda yalan söylemeyeceğim; sadece kasa için girip çıkıyorum. Zaten FPS türü, çok sevdiğim bir tür değil. Ama hiçbir oyuncunun oyun zevkinin bir hileci tarafından baltalanması doğru değil.

İyi de faceitte de hile var.

İşte bu tam anlamıyla bir kedi-fare oyunu. Hileciler bir açık bulup sızıyor, anti-hile geliştiricileri de ellerinden geldiğince bu açıkları kapatmaya çalışıyor. Kernel seviyesi de olsa sızıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı