CS2 global sentinel rozeti nasıl gösterilir?

ali balıkçı

Decapat
Daha fazla  
Fotoğraflarda gördüğünüz gibi CS2 son etkinlikler kısmında global sentinel rozeti gözükmüyor, onun yerine CS2 parlak rozeti gözüküyor. Önce global sentinel rozetini birleştirdim gözükmeye başlamıştı ama sonra CS2 parlak rozeti kartlarını birleştirdim ve o gözükmeye başladı. Tekrar nasıl global sentinel rozetini gösterebilirim orada o kısımda?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-04 193019.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-04 193019.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran görüntüsü 2025-09-04 193043.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-04 193043.png
    54 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2025-09-04 193101.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-04 193101.png
    66,6 KB · Görüntüleme: 35
Parlak rozet yeni mi geldi? Yıllardır oynuyorum sadece global sentinental rozetini kadar çıkmıştı

5 kere kartları birleştirmen gerekiyor. Her birleştirdiğinde 100 XP verecek, şu anda daha 1 kere birleştirmişsin. 4 kere daha birleştirmen gerekiyor belirttiğin rozet için.

Konuyu tam okumamanın zararları. Zaten arkadaşın Seviye 5 Global Sentinel rozeti var. Ayrıca parlak rozet de işlemiş, parlak rozetler de maksimum Seviye 1’de kalıyor zaten. Çok alakasız cevap.

Konuyu tam okumamanın zararları. Zaten arkadaşın Seviye 5 Global Sentinel rozeti var. Ayrıca parlak rozet de işlemiş, parlak rozetler de maksimum Seviye 1’de kalıyor zaten. Çok alakasız cevap.
Yanlış anlaşılmalar forumun ve iletişimin bir parçası. Sözlü iletişimde bile yanlış anlaşılma yaşanırken, yazılı iletişimde de yaşanması çok normal. Düzgünce konu sahibine yardım etmek yerine polemik yaratacak cümleler kurmana gerek yok.

tamam konuyu anladığına göre nasıl değiştiricem parlak rozetini tekrardan global rozeti gözüksün istiyorum ben

Tamam konuyu anladığına göre nasıl değiştireceğim parlak rozetini? Tekrardan Global rozeti gözüksün istiyorum ben.

Bende de senin gibi her iki rozet olduğu için Steam desteğe sorayım dedim. Verdikleri cevap:

Merhaba,

Şu anda size, mesajınızı yazdığınız dilde yardımcı olacak kimse yok, bu yüzden İngilizce yanıt veriyorum. Bu şekilde, size mümkün olan en kısa sürede yardımcı olmaya başlayabiliriz. İngilizce yerine tercih ettiğiniz dilde yanıt verebilirsiniz.

I'm sorry, but there's no way to change the badge.

If you have any further questions, please let us know - we will be happy to assist you.

Steam Support
Salazar
steam_destek_yanit.png

Yani kısacası oradaki rozeti değiştiremiyorsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı