Çözüldü CS2 grafik ayarları bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
CS2'yi 16.9 yapmak yerine 4.3 yapmayı denedim sonradan beğenmeyip geri 16.9'a çektim fakat şu anda maksimum olarak 1600x900 olarak gözüküyor 1920x1080 seçeneği yok önceden böyle oynuyordum, şu an ne yaparsam yapayım 1920x1080 yapamıyorum, ne yapmalıyım?

Teşekkürler.

Çözüm
Evet NVIDIA hocam ama hangi kabloyu sorduğunuzu anlamadım, sabah 60Hz alıyordum fakat şu çözünürlük ayarı bozulunca 59Hz'e düştü.

NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D bölümüne gelin ve manuel olarak CS2.exe yi oraya eklemeyi deneyin. HDMI kullanıyorsanız DP'ye geçin elinizde mevcutsa, 60Hz olan değerin 59 gözükmesi ise normaldir.
CS2'yi 16.9 yapmak yerine 4.3 yapmayı denedim sonradan beğenmeyip geri 16.9'a çektim fakat şu anda maksimum olarak 1600x900 olarak gözüküyor 1920x1080 seçeneği yok önceden böyle oynuyordum, şu an ne yaparsam yapayım 1920x1080 yapamıyorum, ne yapmalıyım?
Oyundan çıkın, başlatma seçeneklerine -windowed yazın tekrar girin ve çözünürlüğünüzü ayarlayın, çözünürlüğü ayarladıktan sonra çıkın yazdığınız kodu silin ve tekrar oyuna girin.

Oyunun başlatıcı seçeneklerine doğrudan bu kodu yazın düzelir.

-w 1920 -h 1080
Oldu hocam fakat pencereli moddan tam ekrana alınca geri 1600x900 oluyor, ne yapmalıyım ?

Oyundan çıkın, başlatma seçeneklerine -windowed yazın tekrar girin ve çözünürlüğünüzü ayarlayın, çözünürlüğü ayarladıktan sonra çıkın yazdığınız kodu silin ve tekrar oyuna girin.
-windowed yazınca hicbir etkileşim olmadı hocam, yanlış yaptım galiba.

-windowed komutu şuanda çalışıyor, -noborder ile de deneyebilirsiniz fakat -windowed çalışması gerek. - sembolünü silmiyorsunuz dimi?
Hallettim fakat oyuna girince sadece pencereli modda 1920x1080 alabiliyorum tam ekrana çekince 1600x900e çekiyor kendini otomatik olarak sonradan 1920x1080 yapamıyorum, ek olarak eskiden 60 hz yenileme alırken şuan 59 olarak gösteriyor bir etkisi olur mu ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı