CS2 grafikler yüksek mi düşük mü olmalı?

Zaten son günlerde 16:9'a geçilmeye başlandı ki Niko da bunu daha yepyeni açıklamış birisi. İspatlamak bir şeyi değiştirmiyor, e-sporcular alışkanlıklarından dolayı 4:3 oynardı ki CS2 bir oyunda 4:3 oynamanın daha çok ''Vurdum ama ölmedi'' denmesine sebep olduğu söyleniyor.
4:3 oynamanın alışkanlıktan ibaret olduğunun farkındayım ama "vurdum ölmedi" tabiri hiç mantıklı değil. Yıllardır hata yaptıklarının farkında şimdi mi varmış? 4:3 sadece görüntüyü genişletiyor. Aynı piksele gelen her atış yerini bulur ve bunun çözünürlükle bir alakası yok.

Daha yüksek FPS alıyorsunuz çünkü muhtemelen işlemciniz ekran kartıyla darboğaz yapıyor. 1500X gibi bir kart 1660 Super'i besleyemiyor.
Yine de gözü yoracak ve dikkat dağıtacak daha az unsur olduğu için düşük ayar daha iyidir.

Maalesef doğru fark ettim işlemci 80 90 ekran kartı 30'larda

4:3 oynamanın alışkanlıktan ibaret olduğunun farkındayım ama "vurdum ölmedi" tabiri hiç mantıklı değil. Yıllardır hata yaptıklarının farkında şimdi mi varmış? 4:3 sadece görüntüyü genişletiyor. Aynı piksele gelen her atış yerini bulur ve bunun çözünürlükle bir alakası yok.
Çünkü şimdi farkına varıldı. CS:GO'da 4:3 daha az alan görmek gibi bir şeye neden olmuyordu, CS2'de 4:3 kullanınca kenarları 16:9 kadar geniş göremiyorsunuz. İsterseniz araştırın, bu olay CS2 ile değişti ve bu oldukça önemli. Son zamanlarda E-sporcular ayar denedikleri için yeni farkına varılmış olabilir bunların, gayet normal.

CS2 zamanında ana çözünürlük 720P'ydi ve CS:GO o çözünürlüğe daha yatkındı. Şu an ise 1080P yerini aldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı