CS2 yüksek sens mi düşük sens mi daha iyi?

LLYNEXX

Decapat
Daha fazla  
DPI olarak 800 oyun içi sensivity olarak 2.65 kullanıyorum ve alıştım. Arkadaşım sensini 2.00'a düşür diyor düşürsem oyunda performans kaybı yaşar mıyım?

DPI olarak 800 oyun içi sensivity olarak 2.65 kullanıyorum ve alıştım. Arkadaşım sensini 2.00'a düşür diyor düşürsem oyunda performans kaybı yaşar mıyım?
Eger mikro mouse haraketlerinde bir problem yoksa kalabilir fakat mikro haraket yaparken istedigin yere gitmiyorsa cross hizliysa problem var.
Aimbotz mapinde botlara cross takibi yaparken botu kaciriyorsan fazla hizli sens eger gec kalıyorsan yavas sens. Ama ne yaparsan yap arkana rahatça donebileceğin bir sens yap. Referans olmasi icin 400dpi 1.9sens oynuyorum.

Şu an çok yüksek hassasiyetin, uzakta ayarlamak zorlayabilir seni. Önce 1.50'ye al biraz oynadıktan sonra 2'ye çekersen 2 de rahat gelecektir.

Eger mikro mouse hareketlerinde bir problem yoksa kalabilir fakat mikro hareket yaparken istedigin yere gitmiyorsa cross hizliysa problem var.
Aimbotz mapinde botlara cross takibi yaparken botu kaciriyorsan fazla hizli sens eger gec kalıyorsan yavas sens. Ama ne yaparsan yap arkana rahatça donebileceğin bir sens yap. Referans olmasi icin 400DPI 1.9sens oynuyorum.

O zaman uzak botlara karşı aimbotzda bir deneme yapayım eğer tutturamazsam 2.00'a düşerim.

Tamamen senin oyun tarzına ve mouse kullanışına bağlı. Bilek oyuncusuysan yüksek olması normal. Kol oyuncusu isen genelde düşük sens kullaniyorlar. Benim gibi karışık oynuyorsan kendine göre ayarlaman gerekir.

Ben 800DPI 1 sens oynuyorum.

Wiso'nun dediğine katılıyorum, 2.3x650 DPI kullanıyorum 3x800e geçeceğim yakında tekrardan, bilekten tuttuğum için flick atarken çok zorlanıyorum.

Mouse pad alanin kucuk mu? Cunku ben 40x40 mousepad 400DPI 1.9sens her yere flick atabiliyorum. Surf, KZ, parkour, movementhub, tarzi seyler oynarsan mouse kontrolun alisabilir dene bence.

Mouse pad alanin kucuk mu? Cunku ben 40x40 mousepad 400DPI 1.9sens her yere flick atabiliyorum. Surf, KZ, parkour, movementhub, tarzi seyler oynarsan mouse kontrolun alisabilir dene bence.
QCK Large kullanıyorum şuan. QCK Speed'e geçmeyi düşünüyorum. Mousepad alanı sorun değil alışamadım koldan tutmaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı