Selam. CS2 kurmayı düşünüyorum. Güncel durum itibarıyla oyun genel hatlarıyla nasıl? Optimizasyonu nasıl? CS:GO'ya göre çok mu kötü?
Gayet iyi hatta GO'dan 10-20 FPS fazlam var.
Selam. CS2 kurmayı düşünüyorum. Güncel durum itibarıyla oyun genel hatlarıyla nasıl? Optimizasyonu nasıl? CS:GO'ya göre çok mu kötü?
Berbat değildi fakat biraz sorunluydu.Yok hocam zaten oynatacağını biliyorum ama oyun ilk çıktığında optimizasyonu berbat diyorlardı.
Bende de var o sorun hocam ne zaman düzelir acep ne zaman Valve güncelleme ile çözer merak ediyorum kaç güncelleme geldi geçti halen düzeltmedi.En son oynadığımda özellikle AMD ekran kartlarında sorun çıkartıyordu. Alt+tab atınca oyun çöküyordu. Ama sorunun CS 2 kaynaklı değil AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ruhsal sağlığını düşünüyorsan kesinlikle bu oyuna bulaşma derim çünkü çok toksik tip var oyunda,boş boş konuşanlar mı dersin,maçı tiye almayanlarmı dersin,durduk yere ana bacı sövenlermi dersin ohooo eğer oyunu kurup oynarsan bu dediklerimi hatırlaSelam. CS2 kurmayı düşünüyorum. Güncel durum itibarıyla oyun genel hatlarıyla nasıl? Optimizasyonu nasıl? CS:GO'ya göre çok mu kötü? CS:GO'da 8GB RAM ile 720p'de ortalama 100-120 FPS alıyordum.
RX 5700 var ve bende de arada dediğin gibi oluyor, kesinlikle AMD ile alakalı bir sorun.En son oynadığımda özellikle AMD ekran kartlarında sorun çıkartıyordu. Alt+tab atınca oyun çöküyordu. Ama sorunun CS 2 kaynaklı değil AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bu tipler önceden de vardı ama CS2'ye geçtikten sonra derece sıralamasından mı bilmiyorum daha da artmış sanki. Hem suçlular hem de bir şey demeye gelmiyor çok kırılganlarRuhsal sağlığını düşünüyorsan kesinlikle bu oyuna bulaşma derim çünkü çok toksik tip var oyunda,boş boş konuşanlar mı dersin,maçı tiye almayanlarmı dersin,durduk yere ana bacı sövenlermi dersin ohooo eğer oyunu kurup oynarsan bu dediklerimi hatırla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.