CS2 güncelleme olarak mı gelecek?

Back To Black

Decapat
CS2 çıkıyor ve gerçekten CS:GO'yu çok ama çok seviyorum. Eğer CS2 güncelleme olarak çıkar ise çoğu oyuncunun CS:GO kariyeri bitecek ve benim de kariyerim de noktalanmış olacak. Sorum şu: CS2 güncelleme olarak mı çıkacak?

CS:GO'nun üzerine güncelleme gelecek dolayısıyla CS:GO devri kapanacak fakat kariyeriniz bitmez. Oyunun mekaniklerininde köklü değişimler yok, profesyonel oyuncular işlerine olduğu gibi devam edecek.
Dediğiniz gibi olsaydı takımlar, oyuncular ne yapardı?

Çoğu oyuncu olarak adlandırmanız çok saçma. O oyun her türlü oynanacak. Sizin ben oynamam demeniz adamların oyunu 2. bir oyun olarak çıkarmasına sebep olmaz. O yüzden böyle düşünmeyin. He oynamak istemezsiniz, oynamayın o zaman. Ayrıca sorduğunuz soruyla alakalı bir sürü konu açıldı ve cevaplandı.

CS2 çıkıyor ve gerçekten CS:GO'yu çok ama çok seviyorum. Eğer CS2 güncelleme olarak çıkar ise çoğu oyuncunun CS:GO kariyeri bitecek ve benim de kariyerim de noktalanmış olacak. Sorum şu: CS2 güncelleme olarak mı çıkacak?

Evet, güncelleme olacak.
Konu oluştur kısmında başlığı girerken benzer konuları görmediniz mi? Yığınla konu var CS 2'nin güncelleme olup olmayacağı hakkında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı