CS2 güncelleme olarak mı gelecek?

Evet, güncelleme olacak.
Konu oluştur kısmında başlığı girerken benzer konuları görmediniz mi? Yığınla konu var CS 2'nin güncelleme olup olmayacağı hakkında.
Bende bundan şikayetçiyim hocam. Ya interneti açar bakarsın ya da konu oluştur kısmından görürsün. Boşuna ekstra bir konu açmazsın gerek yok.

CS2 çıkıyor ve gerçekten CS:GO'yu çok ama çok seviyorum. Eğer CS2 güncelleme olarak çıkar ise çoğu oyuncunun CS:GO kariyeri bitecek ve benim de kariyerim de noktalanmış olacak. Sorum şu: CS2 güncelleme olarak mı çıkacak?
Kimin kariyeri nereye gidiyor? Altı üstü bir güncelleme geliyor. Envanteriniz, rütbeleriniz her şeyiniz olduğu gibi kalacak. Siz kariyerinizi noktalayabilirsiniz ama "çoğu oyuncu" diye bahsettiğiniz kitlenin öyle bir düşüncesi yok.

Kimin kariyeri nereye gidiyor? Altı üstü bir güncelleme geliyor. Envanteriniz, rütbeleriniz her şeyiniz olduğu gibi kalacak. Siz kariyerinizi noktalayabilirsiniz ama "çoğu oyuncu" diye bahsettiğiniz kitlenin öyle bir düşüncesi yok.
Ülkemizin durmunu görüyorsunuz bende iyi bir pc'ye sahip deilim CS:GO'da zarzor 50 fps alıyorum o manada dedim kariyerim bitiyor diye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı