CS2 güncelleme sonrası RTX 4070 laptopta FPS düştü

Tombry

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Son gelen güncellemeden önce 230-340 arası FPS alıyordum, ancak son 2 haftadır FPS değerlerimde anormal düşüşler var. Örneğin dün 2 maç attım, sorun yoktu. Bugün 1 maç gireyim dedim, 160-120 arası FPS değerleri aldım ve oyunda bariz kasmalar vardı. Bu durum güncellemeden mi yoksa serverlardan mı kaynaklıdır? Bilgisayarı alalı hemen hemen 1 ay oldu, diğer oyunlarda bu tarz bir FPS problemi yaşamıyorum.

Acer Predator Helios Neo 16.
RTX 4070.
i7 13700 HX.
16 GB RAM.

Arkadaşlar merhaba. Son gelen güncellemeden önce 230-340 arası FPS alıyordum, ancak son 2 haftadır FPS değerlerimde anormal düşüşler var. Örneğin dün 2 maç attım, sorun yoktu. Bugün 1 maç gireyim dedim, 160-120 arası FPS değerleri aldım ve oyunda bariz kasmalar vardı. Bu durum güncellemeden mi yoksa serverlardan mı kaynaklıdır? Bilgisayarı alalı hemen hemen 1 ay oldu, diğer oyunlarda bu tarz bir FPS problemi yaşamıyorum.

RTX 4070.
i7 13700 HX.
16 GB RAM.
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam? Eski değerleriniz de normal değil.

RTX 4070.
i7 13700 HX.
16 GB RAM.
Kanka bende de fps düşüşü var sebebini bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı