CS2 güven faktörü neden düşer?

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
2 gün öncesine kadar bir sorun yoktu, güven faktörüm iyiydi. 2K saatim var, iyi kötü rozetlerim var, 5 yıldan fazladır oynuyorum hesapta. Nedendir bilmiyorum, bugün maç girdim hem karşıya hem takıma hile geldi, normal karşıladım fakat arkadaşımla beraber girmeye çalışınca arkadaşıma benim güven faktörümün onunkinden çok daha düşük olduğunu söyleyen bir mesaj geldi. Neden böyle oluyor sizce? Ve güven faktörümü nasıl düzeltebilirim?

CS:GO zamanı şunu bunu yap derdim, övgü kazan, diğer steam oyunlarını oyna, raporlanmadan oynamaya çalış falan fistan bir şeyler derdim ama CS2'de işler aynı değil gibi. Tam anlamıyla gerçekten düzeltsen bile yine farkında olmadan düşebiliyorsun. Ayrıca güven faktörün düzgün yani yeşil olsa bile hilecilerden kurtulma şansın yok ki. Counter Strike bu hile hep var. Sadece karşına gelme oranını azaltıyor yüksek olması, Steam'in en çok oynanan oyunu CS2 desek, yeşil olsan bile hiç bir faydası yok artık. Çünkü artık güven faktörü düşürmeyen hileler çıktı piyasaya.
(Meraklısına read only.)

Mümkün bayağıdır girmediğim için rankım düşük ama aim iyi. O yüzden hileden repleyen çok oluyor ama bunu nasıl engelleyeceğim ki çok repleniyorsam kontrol etsinler banlasınlar.
Engelleyemezsin, çözümü yok. Ama diyorsan bilerek iyi oynamıyım noob gibi öleyim, belki replenmezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı