emekli samuray Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #41 Bu işin tavan bekleme süresi olsa güzel olurdu.
wekko Femtopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #42 RonPel dedi: Hocam küfürden zannetmiyorum biri size bot falan atmış olabilir mi bir ara sahte report atma muhabbetleri vardı. Genişletmek için tıkla... Olabilir bende dusundum acikcasi bunu
RonPel dedi: Hocam küfürden zannetmiyorum biri size bot falan atmış olabilir mi bir ara sahte report atma muhabbetleri vardı. Genişletmek için tıkla... Olabilir bende dusundum acikcasi bunu
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 4 Mayıs 2024 #43 @Messi3 Maçlarda denk gelebilir. Bu bir problem değil. Alttan yazdıklarını göremezsin zaten. Örnek olarak nicki shelby olsun adamın. Bir şey yazdığında bu şekilde gözükür. shelby: Son düzenleme: 4 Mayıs 2024
@Messi3 Maçlarda denk gelebilir. Bu bir problem değil. Alttan yazdıklarını göremezsin zaten. Örnek olarak nicki shelby olsun adamın. Bir şey yazdığında bu şekilde gözükür. shelby:
Expanding Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 119 19 Mayıs 2024 #44 wekko dedi: Umarım kalkar bu olay canımı o kadar sıktı ki anlatamam açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç oldu ama banınız kalkmış hayırlı olsun.
wekko dedi: Umarım kalkar bu olay canımı o kadar sıktı ki anlatamam açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç oldu ama banınız kalkmış hayırlı olsun.
wekko Femtopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #45 Expanding dedi: Hocam biraz geç oldu ama banınız kalkmış hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hayir baktim suan bende kalkmis gozukmuyor siz nasil anladiniz? Keske kalksa artik
Expanding dedi: Hocam biraz geç oldu ama banınız kalkmış hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hayir baktim suan bende kalkmis gozukmuyor siz nasil anladiniz? Keske kalksa artik
Expanding Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 119 6 Temmuz 2024 #46 wekko dedi: Hayir baktim şu an bende kalkmis gozukmuyor siz nasıl anladiniz? Keske kalksa artik. Genişletmek için tıkla... Profilinizde gözükmüyor.
wekko dedi: Hayir baktim şu an bende kalkmis gozukmuyor siz nasıl anladiniz? Keske kalksa artik. Genişletmek için tıkla... Profilinizde gözükmüyor.
wekko Femtopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #47 Expanding dedi: Expanding dedi: Profilinizde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Oyun icinde var ama
Expanding dedi: Expanding dedi: Profilinizde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Oyun icinde var ama
Expanding Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 119 7 Temmuz 2024 #48 wekko dedi: Oyun icinde var ama. Genişletmek için tıkla... Anladım Shadow ban yemişsiniz normalde banlar profilde 1 oyun yasaklaması diyor geçmiş olsun.
wekko dedi: Oyun icinde var ama. Genişletmek için tıkla... Anladım Shadow ban yemişsiniz normalde banlar profilde 1 oyun yasaklaması diyor geçmiş olsun.