CS2 hala 64 tick server kullanıyor!

alpyigit1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X
Asus RTX 3060 TI TUF Gaming OC
Asus TUF GAMING B550-PLUS
G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4
Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2
Cooler Master Masterbox TD500
Samsung 500GB 980 NVMe M.2 SSD
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tweet bu şekilde. Şu anda Beta'da olan CS2'nin sunucuları 64 tick çalışırken yeni açılan FACEIT sunucuları 128 tick.

Sub-tick olayı halen gelmemiş durumda.

Orada sub-tick yazacak hali yok illaki belli bir değer yazacak. 64 tick olsa da 10 tick olsa da araya tick sıkıştırılıp sub tick yapılıyor. Geldi yani sub-tick. Ve hissediliyorda, kesinlikle 64 tick değil sunucu hissiyat bakımından.

Orada sub-tick yazacak hali yok illaki belli bir değer yazacak. 64 tick olsa da 10 tick olsa da araya tick sıkıştırılıp sub tick yapılıyor. Geldi yani sub-tick. Ve hissediliyorda, kesinlikle 64 tick değil sunucu hissiyat bakımından.

Olay tam olarak bu değil aslında. Oyuncu kitlesi FACEIT'deki akıcı oyun deneyimini Mm'de de yaşayacağını düşünüp heyecanlanmıştı bu kadar. Ancak şu anda iki server arasında fark mevcut.

Şu anda FACEIT sunucusunda da oynayan birçok kişi arada bariz fark olduğunu söylüyor.

Hocam 64 Tick'te bhop yapmak bende daha kolaydı, CS:GO'dan CS2'ye geçince bir garip hissettim gerçekten. Subtick sistemi gerektiği zaman araya ara-tickler ekliyor ve bu tickler 128 tick gibi düzenli olmadığından, anlık olarak oluşturulduğundan 128 Tick'ten bile daha stabil oluyor.

Olay tam olarak bu değil aslında. Oyuncu kitlesi FACEIT'deki akıcı oyun deneyimini Mm'de de yaşayacağını düşünüp heyecanlanmıştı bu kadar. Ancak şu anda iki server arasında fark mevcut.

Şu anda FACEIT sunucusunda da oynayan birçok kişi arada bariz fark olduğunu söylüyor.
Çok fazla Faceit'te oynamadım ama bir ara denerim hocam.

Yani bu FACEIT aslında bitmeyecek demek gibi bir şey o zaman. (Benim biteceği konusunda bir düşüncem yoktu fakat bazı kişiler böyle düşünüyordu.)

O kısmını bilmiyorum ama sub-tick gelmedi ifadeniz tamamen yanlış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı