Steam CS2 herkese açılınca CS:GO seçkin fiyatı artar mı?

İndirim gibi bir şey gelmez. Oyunu zaten adamlar hilelerden arındırmaya çalışıyorlar.
Hile engellemenin yolu oyun fiyatı kesinlikle değil. Bunun en büyük örneği Valorant. En iyi AC'ye sahip online oyunlardan birisi. Hile her zaman olacak. Bunu bıçak gibi kesme şansları yok. Şu anki Trust Factor sisteminin üzerine güzel bir AC geliştirilirse sorun yaşanmaz. Geliştirildiği de sızdı zaten.

Oyun kaç senelik oyun iken fiyatı bu şekilde şimdi yeni oyun çıkacak ve beklenen bir oyun Steam fiyatları da artmış vaziyette bence artacak.

Arkadaşlar selam, bugün seçkin aldım ve sormak istediğim soru ise sizce CS2 herkese verilince seçkinin fiyatı artar mı?
Cs2 çıkınca CS GO alamazsınız zaten çünkü cs2 CS go'nun üzerinde güncelleme olarak geliyor yani CS GO cs2 olacak. Fiyatının artıp artmayacağı konusunda net bir şey yok daha fazla oyunu çekmek için fiyatı sabit tutabilir hatta aşağı bile çekebilirler, ya da oyunu baştan aşağı yenileyip daha iyi hale getirdikleri için fiyatı yükseltebilirler. Her durumda cs2 çıkmadan almak daha mantıklı, belki oyun cs2 olunca danger zone güncellemesinde olduğu gibi o güncellemede oyuna sahip olanlara özel rozet verirler.

Bence yaparlar. Cs2 için çok masraf yaptılar, okadar ucuza vermezler oyunu.
Kanka adamlar PC oyunculuğunun kalbi olan Steam'in sahibi. Binlerce farklı oyunun her bir satışından komisyon almaları bir yana dursun topluluk pazarı gibi devasa bir para akışına sahipler. Topluluk pazarında satılan her öğeden de komisyon alıyorlar. Sence Valve'nin herhangi bir oyun geliştirirken harcayacağı para umurlarında olur mu? Adamlar istese 50 tane farklı stüdyo bulup 50 farklı CSGO yaptırır her birisine. CS2 için yaptıkları masrafı çıkarmaları 1 ay bile sürmüyordur belki.

Hocam net bir şey diyemeyiz. Fakat ben artacağı yönünde düşünüyorum. Veya artmasa bile sabit kalır en kötü. Buna dayanaraktan ben de çarşamba günü Prime aldım. 250 TL biraz tuzlu gibi fakat kasa drop vs her türlü fiyatını çıkarırsınız. En kötü kasa olmuş 20 lira.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı