CS2 hesabıyla nasıl bir Valorant hesabı takas edilir?

Bu şekil cevap vermen komik gözüküyor onu söyleyeyim. Ne demek istediğim çok açık.

Hocam bıçağa yaklaşık 200$ bütçe ayırdığınız senaryoda.
AK-47 için nightwish, headshot, the empress veya neon rider.
M4A1-S chantico's fire, Player two, Hyper Beast.
AWP için chromatic aberration, containment Breach, Neo-noir veya wild-fire
USP-S için Neo-noir, printstream, kill confirmed veya Monster mashup.
Glock için bullet queen, Neo-noir, vogue.
Desert Eagle için printstream, ocean Drive, code red.

Alınabilir. Yazarken fiyat hesabı yapmadım ancak renkli diyebileceğimiz skinler bunlar var.

AK-47'ye Ice Coaled de olabilir bence mükemmel bir skin kullanıyorum.

Hepsine tek tek bakıyorum şimdi çok teşekkür ederim varsa daha önerin yazabilirsin. Benim için önemli olan görünüş. Pahalı olmasına gerek yok yani öyle bir arayışım yok. Ben bu 15000 TL bütçe ile hem eldiven hem karakter hem bıçak hem de full envanter silah dizebilir miyim bu yazdıkların ile?
Bu bütçede eldiven-bıçak kombosu yapmak pek mantıklı olmaz ancak yapabilirsiniz tabii. Ancak skinler arasından seçenekleriniz azalır.

Bu bütçede eldiven-bıçak kombosu yapmak pek mantıklı olmaz ancak yapabilirsiniz tabii. Ancak skinler arasından seçenekleriniz azalır.

100-150 liralık olsa da olur silah skinleri çok önemli değil sadece renkli şeyler istiyorum. Onun dışında bıçak olarak beğendiğim falchion oldu. Bıçak olarak yüksek ihtimalle falchion alırım ama onun dışında eldiven ve karakter önerisi arıyorum. Çünkü CS skinlerini çok bilmiyorum yeni başladım sayılır bunun için açtım konuyu. Ama işin pahalı tarafını atlatırsam öbür 100-150 liralık skinler için para kalmazsa orası sıkıntı olmaz çünkü maksat en zorları. En pahalıları aradan çıkarmak diye düşünüyorum. Gerisi kolay zaten. Teşekkür ederim yine de yorumunuz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı