CS2 içerik indiriliyor %0 kısmında kaldı

Tarramalii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba oyun oynarken bir anda Engine hatası verdi attı sonra geri açılmıyor ve bu kısımda kaldı.

cs2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun çözümünü biraz daha detaylı anlatabilir misin?

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakma. Daha detaylı nasıl anlatırım bilemiyorum. Basitçe PC açılırken del tuşuna basınca gelen BIOS ekranında RAM frekanslarının ayarlandığı kısmı buldum. Benim RAM'ler 6400 MHz, ancak sitesinde tam emin olmasam da standard halinin 5600 olduğunu ve hız aşırtma ile 6400 yatıkları gibi bir şey okudum. Ben de BIOS ekranında 6400 ayarlı olan sekmede birçok seçenekten 5600 olanı seçtim. Hala bilgisayarım sorunuz bir şekilde çalışıyor. Standard hali 5600 diye görmüş olmam da bence bir şey değiştirmez, sen de RAM frekanslarını azar azar azaltarak deneyebilirsin herhalde.

6400 MHz diye aldığım RAM'leri 5600MHz olarak çalıştırmak üzdü tabii, ama performans farkını hissetmedim.

Arkadaşlar bende de aynı sorun başladı, Dota 2 ve CS:GO oynuyorum. Genelde ilk maçlarda yapmıyor 2-3 oyun oynadıktan sonra yapıyor. Pak01.vpk diye bir dosyayı doğrulama yapamıyor gibi bir hata veriyor. Tamam seçeneği var sadece ve tıklayınca oyun kapanıyor. Tekrar açmak isteyince "içerik indiriliyor 0" ekranında takılı kalıyor. Dosyaları doğrulamak istersem, o da 0'da kalıyor. Reddit'te benzer başlıklar var ve genel olarak sorunun çözümünün olmadığı sadece bekleyince kendi düzeldiği söyleniyor. Ama oyunlara tekrar bağlanamadığımdan ceza almaya başladım ve giderek çoğalacak. Oyunu silip yüklemek, format atmak, driverı DDU ile silip temiz bir şekilde yüklemek, vs gibi basit çözümlerin hepsini denedim. Bu sorunu çözebilecek kimse var mıdır?

G.Skill Trident 6400 MHz RAM'lerim vardı, bazı videolarda gördüğüm ve sorunun hardware kaynaklı olduğunu söyleyenlerden yola çıkarak, RAM'in 5600 MHz ile stock hızı olduğunu görüp bir deneyeyim dedim ve sorun çözüldü.

Merhaba, sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var şu an. Oyunu kaldırdım indirmiyor indirme kuyruğuna alındı diyor bu seferde CS:2'ye hiç bir şekilde açma ve indirme yapmıyor şu an.
Diğer başka oyun iniyor CS 2 inmiyor kuyruğa alındı diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı