belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
Ne gibi problemleri var?
Ne yok ki.

Ne gibi problemleri var?
Nasıl önermiyorBunu almayın hocam kimse önermiyor.
Ne gibi problemleri var?
Önermiyor ?Nasıl önermiyor![]()
Önermiyor kimse.Nasıl önermiyor![]()
Bi ton hatası var. Paraya yazık.Nasıl önermiyor![]()
SteelSeries Rival 3 alınır mı?
Palm grip el ölçümü bilmiyorum aklımda şu an SteelSeries Rival 3 var Valorant, Minecraft, muck, CS2 oynuyorum. Bütçem ortalama bilmiyorum çok pahalı olmasın bir de aklımda Attack Shark X3 var sizce ne almalıyım?www.technopat.net
Önermiyor?
Önereceğiniz bir tane fareyok mu şöyle sorunsuz ve programı olan bir fare?
Cobra önerdim ya.
Beyler önereceğiniz bir tane fareyok mu şöyle sorunsuz ve programı olan bir fare?
![]()
HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.190,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ha doğru tutuşu unuttum kusura bakmayın.Fingertip için uygun olmaz diye düşünüyorum parmağının geleceği yerlere delik geliyor.
Palm için uygun bende bunu kullanıyorum.Ha doğru tutuşu unuttum kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.