CS2 için 1200 TL mouse tavsiyesi

Bütçe
1000-1300
Elim büyük ama bu zamana kadar öyle hiç mouse küçük diye şikayet ettiğim olmadı hocam ya. @Hyperciaa

G305 ile M800 arasında gidip geliyorum, ne diyorsunuz sizce?

Vxe R1 veya M800.

Elim büyük ama bu zamana kadar öyle hiç mouse küçük diye şikayet ettiğim olmadı hocam ya. @Hyperciaa

G305 pilli bir mouse m800 proda gecikme sorunu var diyordu reddittekiler. Bütçeniz artıyorsa ultra versiyonu sıkıntısız Amazon.com.tr bütçeniz artmıyorsa VXE R1 SE alıp geçin bence.

Hocam Delux M800 sensör sorunu mevcut böyle birçok konu gördüm Reddit üzerinde. G305'te herhangi bir sorun görmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O halde ben en iyisi g305 alayım keyfime bakayım. Kablosuz ilk defa kullanacağım bakalım

Vxe R1 alın.

Elin büyükte nasıl tutuyon. Palm tutmuyorsan şu önerilen VX falan var al onu paranı G305e paranı heba etme Max 600TL'lik ürün.

Elin büyükte nasıl tutuyon. Palm tutmuyorsan şu önerilen VX falan var al onu paranı G305e paranı heba etme Max 600TL'lik ürün.
Elim büyük hocam ama gerçekten öyle sorun yaşamadım ya da hep bana öyle denk geldi internet kafelerde falan.
VX sensör sorunu var diyorlar hocam

Arkadaşlar ne alsam karar veremedim, ne diyorsunuz sizce ne alayım?

Son düzenleme:
Elim büyük hocam ama gerçekten öyle sorun yaşamadım ya da hep bana öyle denk geldi internet kafelerde falan.
VX sensör sorunu var diyorlar hocam.

Arkadaşlar ne alsam karar veremedim, ne diyorsunuz sizce ne alayım?

Logitech'de sıkıntı yaşamazsın bilindik bir marka Türkiye'de servisi çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…