CS2 için 2000 TL mouse önerisi

Bu bütçede kablolu mouse? A5 Ultra bütçenin en iyi seçeneklerinden biri. Tutuş şekliniz nedir?
Hocam burası öneri değil mi? Ben ürünü kullanmaktan keyif aldığım için öyle yazdım. Zaten herkes o fiyata en iyi mouse budur diye öneremez, farklı fikirler olur. Adı üstünde öneri, beğenmedim demenizi anlamıyorum gerçekten. Bari söyleyin bilgilenelim. Sanki çok kötü bir mouse önermişim gibi beğenmedim tepkisi almam moral bozuyor. (Ayrıca ürünün kablosuz versiyonu var.)

Son düzenleme:
Hocam burası öneri değil mi? Ben ürünü kullanmaktan keyif aldığım için öyle yazdım. Zaten herkes o fiyata en iyi mouse budur diye öneremez, farklı fikirler olur. Adı üstünde öneri, beğenmedim demenizi anlamıyorum gerçekten. Bari söyleyin bilgilenelim. Sanki çok kötü bir mouse önermişim gibi beğenmedim tepkisi almam moral bozuyor. (ayrıca ürünün kablosuz versiyonu var.)

Hocam amacım kırmak ya da yanlış anlaşılmak değil. Mouse kötü demedim zaten farkındaysanız. Bu bütçede kablolu önerilmesini sorguladım. Yoksa ASUS ile alıp veremediğim bir şey yok Gladius 3 hala çekmecemde duruyor. Fakat yine kendi dediğinize göre farklı fikirler olabilir. Beğenmediğim için gidip 2 kere takılıp bırakılan ex gibi yazmanın da bir manası yok yani.

Hocam amacım kırmak ya da yanlış anlaşılmak değil. Mouse kötü demedim zaten farkındaysanız. Bu bütçede kablolu önerilmesini sorguladım. Yoksa ASUS ile alıp veremediğim bir şey yok Gladius 3 hala çekmecemde duruyor. Fakat yine kendi dediğinize göre farklı fikirler olabilir. Beğenmediğim için gidip 2 kere takılıp bırakılan ex gibi yazmanın da bir manası yok yani.
Beğenmedim demenize takılmamdaki amaç puan falan değil, önerdiğim ürünü bilmeden yorum yapmanız. Ürün hem kablolu hem de kablosuz satılıyor. Ayrıca piyasada aynı bütçede kablolu olup da daha iyi performans gösteren mouse'lar da var. Ex'e nasıl bağladınız bilmiyorum ama çok uzatmak istemiyorum, iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı